Aktywne Wpisy
Cedrik +356
Właśnie znalazłem screen swojego pulpitu sprzed jakichś... nie wiem, 15, 16 lat?
Idę trochę popłakać, dobrze? ????
#nostalgia #kiedystobylo #gry
Idę trochę popłakać, dobrze? ????
#nostalgia #kiedystobylo #gry
Przyjaciel_Rodziny +171
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Robię liste dla landlordów bo chcą kupić troche więcej domów i chcą wiedzieć ile kupić :) W miare możliwości postaram się jak najszybciej odpowiedzieć gdy tylko dany pokój będzie dostępny i zabookować - a narazie jest około 5 chętnych na jeden pokój ^^
Na PW wyjaśnie też dokładnie jakich kosztów końcowych się można będzie spodziewać.
Do zadawania pytań ogólnych również serdecznie zachęcam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#sorekcharityltd <-- mój tag na pytania i nowości
#sorekabbey #emigracja #emigrujzwykopem #uk #yorkshire #anglia
Choć z tego co słyszałem to już nie jest to samo co kiedyś. Mimo wszystko dobrze, że dalej jest taka możliwość.
@sorek: Czy ja dobrze rozumiem. Jest tam możliwość pracy bez znajomości na wyższym poziomie języka angielskiego?
Potem ktoś będzie pisać "aaa, Ty pisałeś że to kosztuje tyle i tyle, a to kosztuje tyle i tyle!!!!". Z dnia na dzień ceny mieszkań rosną i o pokoje nie jest tak łatwo. Dzisiaj mogę załatwić pokój za £75, ale jutro będzie inny. Nie mam dokładnie tych samych pokoi
Orientujesz się może, ile kosztuje kurs na wózki i czy z takim kursem bez doświadczenia załapało by się coś?
Kolega @patrol798: się zapytał, i czy dobrze wnioskuję z Twojej wypowiedzi, że mowa jest o pokoju jednoosobowym?
Kurde kusząca jest opcja wyjazdu, jutro zwożę cv w jedno miejsce zobaczymy co mi tam powiedzą.
Zaciekawił mnie tylko ten akapit. Myślałem, że bez jakiejkolwiek znajomości języka nic nie idzie znaleźć a tu proszę jednak się da .
Ludzie się dziwią że ktoś może mieć kilka domów/mieszkań a dom na wynajem kupuje w UK sporo ludzi jako że mają z tego lepszą stopę zwrotu niż z trzymania kasy na koncie.
Firma w której pracowałem miała najem u pewnego bogacza który miał ok 200 domów w Cambridge. No ale to akurat bardzo bogata rodzina mająca farmy,centra
Wózek dobra sprawa, ale pamiętaj, ze tutaj musisz mieć zalegalizowane papiery z Polski (koszt koło £100-200).
@vesterr: Pewno, tutaj ludzie żyją po 8 lat, utrzymują rodzine, dzieci, mają kredyty
@benzdriver: To prawda, mimo wszystko jeśli ktoś