Aktywne Wpisy

XkemotX +620
Nie warto pomagać ludziom #zalesie #w---w #inpost
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
źródło: temp_file6479197661783178535
Pobierz
LukaszTV +94
źródło: temp_file8118652105316144348
Pobierz

Te studenty, które wykazywały chęć do dodatkowych prac, teraz piszą rewelacyjne sprawka z laborek, jakie prowadziłem. No mucha nie siada. Może jakaś pierdoła w rodzaju literówki lub brak jednej informacji, ale poza tym... Z miejsca można by zaliczyć i dawać dodatkowe punkty. No dumny jestem. I jeszcze jest szansa że badania z tych laborek będą dopieszczane dalej i wyniki zaprezentuje się na konferencji w maju. Umożliwi się studentom współautorstwo i będą mogli mieć pierwsze publikacje w recenzowanym czasopiśmie. I to po drugim roku studiów. Cudeńko :-]
Tak się musiałem pochwalić za nich, o.
#studbaza #sesja #dydaktyka i troszkę #profbaza na [#]astronomia (żeby nie spamować tagiem) w #oauj
Komentarz usunięty przez autora
tak hobbistycznie chciałem, bo już jestem po fizyce i dalej brnę w symulacje komputerowe (dzisiaj składałem papiery na magisterskie) --> tutaj też mam problem z tematem który chcę zgłębić, bo przecież o to chodzi (tematu z inżynierki nie chcę dalej robić)
wszystko co napisałeś niestety wiem, smutna rzeczywistość :)
ale
ale najchętniej to zostanę tutaj gdzie jestem, ale to też takie gadanie bo będę mieszkał tam gdzie będę miał najlepszą pracę :)
dzięki
No i nie ma sprawy ;)
@Cesarz_Polski: Jeden wie, ale ten jest z trzeciego roku. BTW, jeśli on to teraz czyta, to przypominam o lic., na którego szkic czekam.
@Felonious_Gru: ilekroć widzę Twój login, to się zastanawiam, dlaczego mój instytut nie ma autorskich kubków