Aktywne Wpisy

Ka4az +888
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz
kaszaamanna +558
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz

Te studenty, które wykazywały chęć do dodatkowych prac, teraz piszą rewelacyjne sprawka z laborek, jakie prowadziłem. No mucha nie siada. Może jakaś pierdoła w rodzaju literówki lub brak jednej informacji, ale poza tym... Z miejsca można by zaliczyć i dawać dodatkowe punkty. No dumny jestem. I jeszcze jest szansa że badania z tych laborek będą dopieszczane dalej i wyniki zaprezentuje się na konferencji w maju. Umożliwi się studentom współautorstwo i będą mogli mieć pierwsze publikacje w recenzowanym czasopiśmie. I to po drugim roku studiów. Cudeńko :-]
Tak się musiałem pochwalić za nich, o.
#studbaza #sesja #dydaktyka i troszkę #profbaza na [#]astronomia (żeby nie spamować tagiem) w #oauj
A podeślesz to czasopismo jak wyjdzie ;)?
Komentarz usunięty przez autora
tak hobbistycznie chciałem, bo już jestem po fizyce i dalej brnę w symulacje komputerowe (dzisiaj składałem papiery na magisterskie) --> tutaj też mam problem z tematem który chcę zgłębić, bo przecież o to chodzi (tematu z inżynierki nie chcę dalej robić)
wszystko co napisałeś niestety wiem, smutna rzeczywistość :)
ale
ale najchętniej to zostanę tutaj gdzie jestem, ale to też takie gadanie bo będę mieszkał tam gdzie będę miał najlepszą pracę :)
dzięki
No i nie ma sprawy ;)
@Cesarz_Polski: Jeden wie, ale ten jest z trzeciego roku. BTW, jeśli on to teraz czyta, to przypominam o lic., na którego szkic czekam.
@Felonious_Gru: ilekroć widzę Twój login, to się zastanawiam, dlaczego mój instytut nie ma autorskich kubków