Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@math1982: #wygryw jak nic. raz została przeze mnie znaleziona i przywłaszczona karta miejska załadowana na miesiąc. myślę: hehe jak fajnie, 50zł zaoszczędzone, supra, supra, idę na kebabi! Dopiero po jakimś czasie dotarło do mnie, że ja p------e, anon Ty cebulo. wyrzuty sumienia do dzisiaj tak motzno ()
  • Odpowiedz
@math1982: Stówką i tak sobie życia nie ułożysz a tak masz świadomość tego, że zachowałeś się porządnie. I piszę to ze świadomością, że pewnie ja bym nie oddał, przeznaczając bilon na browary.
  • Odpowiedz
@math1982: wygryw, wygryw, co innego jakbyś podszedł do bankomatu, nikogo w pobliżu a wystaje stówa, ale tak to byłoby jak kradzież. Ja raz znalazłam na pustym chodniku po 21 banknot 50 zł, ale żywej duszy nie było.
  • Odpowiedz
@math1982: ja kiedyś szedłem za gostkiem któremu z tylnej kieszeni wystawało 50 euro, ale to tak wystawało że wystarczyło iść za nim ze 100 metrów i by wypadło. jak mu o tym powiedziałem to był fest zdziwiony i ucieszony, a mi to też poprawiło humor bardziej niż jakbym znalazł 100 euro
  • Odpowiedz
@Precypitat: a masz dowody na to, że oddałeś? bo już na wykopie były sprawy, gdzie ktoś przywłaszczył kasę z bankomatu - nagranie, że zabierasz jest - a że oddajesz - nie ma. lepiej w takiej sytuacji albo gościa wołać, a jak się nie da - poczekać aż bankomat wciągnie kasę z powrotem
  • Odpowiedz