#wygryw czy #przegryw ? Idę sobie wczoraj z psem do bankomatu, bo trzeba zapłacić chłopakowi, który właśnie pierze mi 2 fotele i kanapę (85 zł). Z daleka widzę, że jakiś facet w czerwonej kurtce stoi przy bankomacie. Zbliżam się i widzę jak odchodzi. Podszedłem, wyciągam portfel, patrzę, a tu wystaję z bankomatu stówka. Szarpnąłem i pierwsze co patrzę, czy ktoś to widział ;) Od razu naszły mnie myśli co z tym fantem zrobić, bo gostek oddalił się szybko, widziałem że kieruje się do pobliskiego Polo. Cóż było robić, chwyciłem za smycz i pognałem do Polo odszukać gostka. Znalazłem, kasę oddałem, był w takim szoku, że nie wiedział co powiedzieć, po chwili podziękował, a ja odwróciłem się na pięcie i w nogi. #coolstory #oddalemkase
@math1982: #wygryw bo jakby ktoś to zaczaił, to miałbyś prokuraturę na karku. Czy by wykryto? Ciężko powiedzieć jak jest z kamerami w tamtym miejscu. Ale jeżeli dałoby się ciebie z tym powiązać to mógłby być problem.
@math1982: Bardzo dobrze zrobiles. Jak dla mnie #wygryw . Gdybys przywlaszczyl te pieniadze, to tamten czlowiek predzej czy pozniej by poznal, ze brakuje mu forsy i by zaczal drazyc temat. Z bankomatu latwo by wyciagnieto nagranie i bys musial sie tlumaczyc przed organami panstwowymi. A tak to karma na plus ( ͡°͜ʖ͡°)
@math1982: miałem podobną sytuację, ale nie brałem, tylko poczekałem aż bankomat zje z powrotem. Bo tak, to nie wiedziałem czyje to, a tak, to wróci na konto (mam nadzieję ( ͡º͜ʖ͡º) )
@math1982: Wygryw to jesteś że ktoś zgodził się chociażby popatrzeć na kanapę i dwa fotele za 85 złotych :D Z własnego doświadczenia wiem że nie ruszyłbym tego poniżej 150zł. Oby ta usługa obeszła się bez uszkodzenia twoich mebli.
@math1982: Zółtym puzzi Ci to prał? Sam koszt takiego czegoś to 20-30 zł (mówie o samym proszku). Czasu jego wlasnego nie liczę - dojazdu też. Wiem że nie każdego stać, nie każdy zwraca uwagę - bądź nie każdy po prostu wie, ale staraj się korzystać z firm a nie "domorosłych" praczy. Sam kiedyś tak dorabiałem ale nim się podjąłem to przeczytałem całe internety na ten temat i konsultowałem się ze specjalistami.
@math1982: Pucek, legenda praczy :) Jednocześnie całkiem dobra maszyna.
Jeżeli jest jak mówisz, a strona jest jego - to wygląda to okey, pochopnie się za niego wziąłem. Dokładając fakt ze zadowala Cię efekt i nie jest przemoczone (najlepiej sprawdzić wciskając mocno rękę w fotel i zobaczyc czy nic sie nie "wypływa) - to napisz mu sms'a, żeby sobie ceny podnósł, bo może i bo warto. :)
#coolstory #oddalemkase
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
#wygryw bo jakby ktoś to zaczaił, to miałbyś prokuraturę na karku.
Czy by wykryto? Ciężko powiedzieć jak jest z kamerami w tamtym miejscu. Ale jeżeli dałoby się ciebie z tym powiązać to mógłby być problem.
Wiem że nie każdego stać, nie każdy zwraca uwagę - bądź nie każdy po prostu wie, ale staraj się korzystać z firm a nie "domorosłych" praczy. Sam kiedyś tak dorabiałem ale nim się podjąłem to przeczytałem całe internety na ten temat i konsultowałem się ze specjalistami.
Jeżeli jest jak mówisz, a strona jest jego - to wygląda to okey, pochopnie się za niego wziąłem. Dokładając fakt ze zadowala Cię efekt i nie jest przemoczone (najlepiej sprawdzić wciskając mocno rękę w fotel i zobaczyc czy nic sie nie "wypływa) - to napisz mu sms'a, żeby sobie ceny podnósł, bo może i bo warto. :)