Aktywne Wpisy

brazowooka_eS +480
Wracałam dzisiaj z pracy, przechodziłam obok paczkomatu i jakaś dziewczyna otworzyła sobie zdalnie paczkę i mi #!$%@?ła w czoło skrzynką xDDD

saakaszi +336
Bosak stwierdził że nie rozumie w jakim celu został zatrzymany Romanowski i że to wszystko to pokazówka XD
Później dodał że są zwolennikami wyjaśnienia tej sprawy, ale siła zatrzymania powinna być używana na ile to jest niezbędne.
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #polska #prawo #bekazpisu #polityka #sejm
Później dodał że są zwolennikami wyjaśnienia tej sprawy, ale siła zatrzymania powinna być używana na ile to jest niezbędne.
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #polska #prawo #bekazpisu #polityka #sejm
źródło: xd12
Pobierz

źródło: comment_ma9i6m932LtBYdIYsKk4VA2P2N51bPxv.jpg
Pobierz#truestory
A w prawym górnym rogu stoi "liver". :s
@hartem:
@Supercoolljuk2:
@Seido: to po angielsku, wiec nie wymagajcie za duzo :D
Hę?
@hartem: live -żyć, liver - żyjący. B)
@XpedobearX: wszystkie pliki/płytki z USG, MRI, CT są okraszone takim opisem - bo jest to niby obniżona rozdzielczość itd. Ot, taki dupochron. Oczywiście można to pokazać lekarzowi, ale włączyć do dokumentacji medycznej już nie...
@enron: nie jestem pewny czy nie wynika to z softu który to odpala, istnieją standardy zapisu danych medycznych (m.in. USG, RTG, TK, EKG, itd.) które mogą być używane do diagnozowania - problemem jest program który odtwarza zapis