Aktywne Wpisy

kapitanbiedapl +91
Zrobiłem kilkanaście sloikow z kiełbasa zaraz będę testowal ale pachnie obłędnie wyślę ze 2 słoiki losowej osobie która da plusa konkurs trwa do 17.09 godz 23:59
#wykopaka #konkurs #jedzenie #jedzenie71 #gotujzwykopem
Ps mirabelki mają 2x wieksza szanse na wygraną standardowo zielonki udziału nie biorą
#wykopaka #konkurs #jedzenie #jedzenie71 #gotujzwykopem
Ps mirabelki mają 2x wieksza szanse na wygraną standardowo zielonki udziału nie biorą
źródło: temp_file7093005585937638096
Pobierz
IksdeHeheh +352
#dzikitrener #polskieonuce
Priviet, dzikij trener tutáj. Ja nie schowałem sia do bunkra, ja rasplakałsia od waszych kommentov. Teper wy uviditie, zatançujem Katjuszku. Doigralis
Priviet, dzikij trener tutáj. Ja nie schowałem sia do bunkra, ja rasplakałsia od waszych kommentov. Teper wy uviditie, zatançujem Katjuszku. Doigralis
źródło: 3db1f039-bc52-49af-937a-a648b4370752
Pobierz

Lecę na basen/orbitreka i tam pałuję ile wlezie, bo nie wiem jak mam ćwiczyć na maszynach.
Ma ktoś jakieś rady dla siłownianego zielonka?
Co złapać, jak złapać, żeby wyjadacze nie patrzyli na mnie jak na jednego z noworocznej fali, czy jak się zachować, żeby na wstępie nie zrobić sobie wrogów w tej pakującej elicie (co denerwuje stałych już bywalców w osobach niedoświadczonych?)?
#silownia #niewiemjaktootagowac bo równie zielony jestem w sprawach siłki, co tagowania na mirko.
@Ufik: +5 do ego, -31 do zębów (jednego mi już brakuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) ). Nie opłaca się.
@Anubis94: Dla mnie brzmi to jak dziwny kod,
Komentarz usunięty przez autora
Olej uszczęśliwianie niewiast na siłę ; ) To pierwszy krok do bycia szczęśliwym z brzuchem :D
@panwiaderko: Rozumiem, nie znam nikogo z doświadczeniem, ale nie jest ze mną AŻ tak źle (180cm, 95kg, tłuszcz tylko na burzuchu i delikatnie na twarzy, sylwetka mezomorfika) i dodatkowo wiem na ile mogę przeciążyć swoje ciało, mam w tym temacie trochę luzu i tak
SFD
KFD
1. Próbowałem, zmęczyłem się przy zamachnięciu i zagryzłem czipsem.
2. Średnio mogłem, bo miałem pysk pełem pysznych czitosów, a za bryzganie na sprzęt miazgą kukurydzianą są kary pieniężne. Za pieniądz kupię czitosy. Głupiś?
3. Stękałem głośno wchodząc po schodach, później wiesz... czitosy.
4. Po wejściu po schodach na teren pakerni, wylałem na siebie trochę coca-coli, w sumie jakby się uprzeć, wyglądało jak pot.