Wpis z mikrobloga

tuneli po prostu nie uznaje bo jak dla mnie to nie wyglada . I chetnie bym sam przypinal klodki.

@chup: No kurcze, ja też lubię różne dziwactwa i tez tunele mi się nie podobają, ale do głowy by mi nie przyszło, żeby pomyśleć o zapinaniu kłódki, podobnie jak nie podoba mi się kolor czyjegoś samochodu, to nie myślę o tym, aby mu go farbą ochlapać.
@pelen: nie no ok, jestem nawet w miarę normalnym facetem - sam mam 2 tatuaże, ale nie rozumiem dlaczego ludzie tak oszpecają sobie twarz, później ściągnie takie tunele, które rozciągną mu ucho na 2 czy 3 centymetry i jak to będzie wyglądało ? Rozumiem, że niektórym się to podoba - wiadomo mamy każdy lubi co innego ale tego na prawdę nie rozumiem, a jeszcze tym co mają tunele proponuję takie coś
Pobierz chup - @pelen: nie no ok, jestem nawet w miarę normalnym facetem - sam mam 2 tatuaże,...
źródło: comment_0A01M10eBRjwKCogQIS2z7J5NIGWJ3vJ.jpg
ale nie rozumiem dlaczego ludzie tak oszpecają sobie twarz

@chup: No widzisz, ja tez nie rozumiem, ale nie oni jedni nie trafiają w moje gusta estetyczne. Po prostu jeszcze bardziej nie rozumiem tej potrzeby wpinania komuś takiemu kłódki. Bo co? Bo mi się nie podoba, to muszę kolesiowi czy lasce życie uprzykrzyć?

A jak ktoś ma źle krawat dobrany do garnituru to co? Mam mu nożyczkami obcinać?

Tego myślenia nie mogę
@pelen: nie no ja jestem jeszcze na tyle normalny, że jeśli bym komuś przypiął kłódkę np. dla żartów - załóżmy że będzie to mój znajomy to oczywiście dał bym mu też klucz. Wiadomo, że nie będę przypinał komuś obcemu kłódki kogo zobaczę na ulicy.
@Volos: Raczej boli. Tak jak wykopowe cwaniaki to nikt nie boldupuje.

A jak przyjdzie co do czego to wychodzi na to ze ci co sie najbardziej interesuja zyciem innych ludzi sa najwiekszymi przegrywami ;d