Wpis z mikrobloga

Ej, co powinienem zrobic, gdy mam ochote na seks a nie chce lizac cipki swojej partnerki?

Nie lubie zapachu skory w tym miejscu, nie lubie smaku chwoi i uplawow, nie lubie mlaskac, bo moga rodzice uslyszec.

Jak to wytlumaczyc, zeby sobie wrogow nie zrobic?

Nadmienie, ze ona tez nie chce brac do ust mojego siura, gdy o tym wspominam, tylko sie glupio smieje i wymijajaco cos belkocze.

#pytanie #wykop #seks
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Kopytkuj_piekna_gazeloooo: Pewnie, ze mozna calowac i piescic jedrne cycuszki, ale Ania ma raczej maly biust - jest zgrabna, ale dosc plaska. W sumie raz zrobila mi jazde, jak ja macalem po jej wypistkach, bo myslala, ze te kocie, dzikie ruchy z mojej strony to czyste szyderstwo - satyra na jej kompleksy... Ja odparlem poirytowany, ze jak poszczypie, ponadgryzam, podmicham a webtyle to moze jej spuchna i bedzie miala te A
  • Odpowiedz
@Zyd_Suss: no to faktycznie masz troszkę utrudnione zadanie - w takim razie jeśli nie iskrzy między wami na tyle żeby ona tez chciała to musisz sobie odpowiedzieć na pytanie.
Czy chcesz mówiąc brutalnie poruchac czy zależy Ci akurat na tej tylko tej? Jeśli chcesz zażywać sportu to daj jej spokój i szalej z inną. A jak chcesz z nią to sugerowalbym dać jej trochę czasu.
  • Odpowiedz
  • 0
@nnatalia0:

@ratty: I jak zwykle moja wina - czy ja, oprocz spijania ptasiego mleczka z jej cipki moge liczyc na jakas relaksujaca nagrode? Fakt, ze daje mi piescic swoje stopy i robi nimi dobrze, smiejac sie, ze:
"Stopy i #!$%@? smierdza, wiec im w tym trojkacie dobrze..."

Kobiety! Kto je zrozumie!
  • Odpowiedz