Aktywne Wpisy
lossiemkos89 +75
Na ryneczku matrymonialnym stabilnie jak w deweloperce( ͡° ͜ʖ ͡°) #p0lka #tinder #randkujzwykopem #logikarozowychpaskow #nieruchomosci
zxc21 +14
Wytłumaczcie mi proszę jedną rzecz, bo taka mnie myśl naszła, że teraz #korposwiat ściąga pracowników do biur, że praca hybrydowa, zdalne odchodzą do lamusa. Firmy wydają sporo kasy na wynajem biur i w zasadzie po jakiego **uja tak robią, skoro można przyoszczędzić pracując zdalnie XD. Piszę z perspektywy #pracazdalna ignoranta, który był raz przez 2 lata w biurze przy podpisaniu umowy.
#pracait
#pracait
Nie lubie zapachu skory w tym miejscu, nie lubie smaku chwoi i uplawow, nie lubie mlaskac, bo moga rodzice uslyszec.
Jak to wytlumaczyc, zeby sobie wrogow nie zrobic?
Nadmienie, ze ona tez nie chce brac do ust mojego siura, gdy o tym wspominam, tylko sie glupio smieje i wymijajaco cos belkocze.
#pytanie #wykop #seks
Czy chcesz mówiąc brutalnie poruchac czy zależy Ci akurat na tej tylko tej? Jeśli chcesz zażywać sportu to daj jej spokój i szalej z inną. A jak chcesz z nią to sugerowalbym dać jej trochę czasu.
Sama literka nic nie znaczy, hue hue #brafitting
Swoja droga, tylko ja lubie lizac cipki? :P
@ratty: I jak zwykle moja wina - czy ja, oprocz spijania ptasiego mleczka z jej cipki moge liczyc na jakas relaksujaca nagrode? Fakt, ze daje mi piescic swoje stopy i robi nimi dobrze, smiejac sie, ze:
"Stopy i #!$%@? smierdza, wiec im w tym trojkacie dobrze..."
Kobiety! Kto je zrozumie!