Aktywne Wpisy

PIAN--A_A--KTYWNA +613
źródło: temp_file5306875112373733505
Pobierz
dzony77 +562
Zawsze mam rozkmine czemu Voldemort tak c-----o ukrył horkruksy. Niby taki największy czarodziej, a zwykły debil. Wystarczy węża wysłać do Australii, a resztę horkruksów utopić w Oceanie i jakby nasz wybraniec je znalazł? Otóż c---a by znalazł xD Ale niee, lepiej 3 z 7 schować w szkole magii xDD No super plan Tom
#harrypotter
#harrypotter

źródło: comment_vIUOEOAmjUNOxsUis5H8wvRTE235lMQg.jpg
PobierzSorry, zapomniałem że urządzenia które ma (prawie) każdy 24/7 przy sobie, oraz urządzenia które są podstawą działania całego internetu się nie liczą do statystyk bo Areczek tak powiedział :(
Serwery, w zależności od statystyk, 35% do 80% (superkomputery właściwie 100%). Przy udziale windowsa 10%.
Brawo Jasiu. Ale skoro jesteś typowym Kowalskim to używaj sobie dalej windowsa, przecież widać że nie ogarniasz :)
obudź mnie jak windows się dorobi sensownego systemu plików, "lekkiej" wirtualizacji, aktualizacji bez restartu, sensownego firewalla i shapera. Tymczasem nie pisz, bo się tylko ośmieszasz.
@list86: buahahhahahahaha ależ jesteś ignorantem. Jeśli chodzi ci o andka to po pierwsze ma czterdzieści kilka procent a po drugie to z linuksa ma jedynie jądro. Tyle go łączy z linuxem.
A Linux to co to innego jest xD xD xD