Aktywne Wpisy
Jednym z moich największych marzeń jest żeby zaczęto w końcu łapać patusów z samochodami i skuterami, którzy sobie tak zmodyfikowali tłumiki żeby pierdziały głośniej i nikt nie mógł się normalnie wyspać.
Ciekawe czy jak codziennie będziemy zgłaszali to na mapę zagrożeń to policja zacznie się bardziej przejmować? Z doświadczenia wiem że czasem oznaczanie tam problemów działa: https://mapy.geoportal.gov.pl/iMapLite/KMZBPublic.html
#zalesie #wroclaw
Ciekawe czy jak codziennie będziemy zgłaszali to na mapę zagrożeń to policja zacznie się bardziej przejmować? Z doświadczenia wiem że czasem oznaczanie tam problemów działa: https://mapy.geoportal.gov.pl/iMapLite/KMZBPublic.html
#zalesie #wroclaw
zdenko 0
Co byście wybrali? Wybór pośród aut ze sportową sylwetką, oczekuję też możliwie komfortowej jazdy codziennej oraz fajnie gdyby był mocniejszy silnik:
Audi A3 S-line 1.5 (brakuje kasy na s3)
Golf GTI/GTI clubsport
Cupra formentor nowa widzę 1.5 lub 2.0 diesel, stara 2.0 benzyna 4x4
#motoryzacja #samochody #audi #volkswagen #vw #golfgti #cupra #golf8 #formentor
Audi A3 S-line 1.5 (brakuje kasy na s3)
Golf GTI/GTI clubsport
Cupra formentor nowa widzę 1.5 lub 2.0 diesel, stara 2.0 benzyna 4x4
#motoryzacja #samochody #audi #volkswagen #vw #golfgti #cupra #golf8 #formentor
@Macieked: taki portal dla #tfwnogf +35( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@bruceivins: No przecież napisałem, że 300, a nie 309. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bruceivins: Niesioł jest konserwatystą obyczajowym i (jako PO-wiec) przynajmniej centrystą ekonomicznym. Choć akurat on zdaje się głosował raczej liberalnie, jeśli chodzi o gospodarkę. Tomaszewski jest takim samym konserwatystą obyczajowym, a na dodatek socjalistą. W wyścigu na lewactwo Tomaszewski zwycięża. :)
@bruceivins: Tu się nie zgodzę. W latach 2005-2007 politykę gospodarczą PiS-u kreowała Gilowska, wbrew wielu innym ważnym politykom tej partii. Teraz jej już nie ma, odeszło też dużo innych ludzi nastawionych liberalnie. Obecnie głównym postulatem tej partii jest przywrócenie starego wieku emerytalnego, co skończy się katastrofą.
@bruceivins: Całkiem zrozumiałe. Sam pewnie bym na niego głosował, gdyby nie... sam wiesz. Ogólnie jestem w trudnej sytuacji, bo mam pewne bezwzględne priorytety. Na pierwszym miejscu jest ten, żebym mógł założyć rodzinę i normalnie funkcjonować w społeczeństwie. I niestety fakt, że to jest dla mnie najważniejsze, wpycha mnie w partie, z którymi poza tą jedną rzeczą mam niewiele wspólnego. Może to głupie, ale co mi po niskich podatkach i ułatwieniach dla firm, jak będę na marginesie społeczeństwa?