Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gh0st: Jak ktoś lubi konsole to niech gra. Czemu nie. Konsole też mogą być fajne.

Ale nie rozumiem kompletnie tych kłótni PC vs Konsole. Przecież PC był i jest o wiele lepszy od jakiejkolwiek konsoli i na to można podać całą masę potężnych argumentów.
Natomiast ciężko znaleźć cokolwiek za tym jakoby konsole miały być lepsze od PC. Chyba jedynie argumenty w stylu ,,A bo GTA V!'', tylko co to za
  • Odpowiedz
@Darhos: Ja znam jeden fajny argument dla którego mam Xboxa. Na konsoli sprzed 10 lat gram w gry które mają problem z odpaleniem na kompie sprzed 5 lat który w tamtym czasie był dwa razy droższy niż konsola.
  • Odpowiedz
@JesusOfSuburbia: Nie musi być innowacyjny - ważne że działa. 90% czasu spędzonego "na graniu" spędzam przy PC, ale w niektóre rzeczy gra mi się wygodniej na klocku no i tak jak wspomniałem - niektóre z gier odpalę na klocku który jest teoretycznie kilka razy słabszy od mojego PC, a na PC one nie startują.
  • Odpowiedz
@Darhos:
Tu nie chodzi o to które jest lepsze, gorsze, droższe, tańsze itd. tylko tu na wykopie jak jest jakaś dyskusja między konsolowcami to zawsze trafi się jakiś przychlast z tagiem #pcmasterrace i robi bajzel i bez przerwy te same teksty w stylu rozdziałka 8k, 100 fps, gry tanie, mysz/klawiatura > pad itp. Normalni pecetowcy mają gdzieś kto w co i na czym gra.
  • Odpowiedz
@ca1ek: ja mam Xa do sprzedania. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bez padów, samo "body", soft na tyle stary, że da się RGH po taniości wrzucić. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz