Aktywne Wpisy
szymski1 +54
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +77
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Lavezzi Paris - mówi nazwa z pudełka. Byłem ciekawy, bo zapach mi się spodobał. Oczywiście zasypany ochami i achami na temat producenta i tego jakie to jest drogie (59 ojro, łał, we Francji to jak 59 zł) byłem trochę mniej zainteresowany. Koleś chciał wcisnąć mi jeszcze dwa damskie zapachy ("dzień promocyjny") za jakieś 140 zł. Mówię "ey b0ss, ale ja tyle nie mam, to muszę oddać". Koleś niepocieszony, ale walczy dalej - "to może za ten męski zapłaci pan 50 zł?" Nope m8, nawet tyle nie.
30? No dobra, dawaj pan.
Jutro przyjeżdża mój różowy, zobaczymy co powie na ten temat.
Co ciekawe - zapłaciłem tyle ile były warte xD
#coolstory #akwizytorzy #perfumy #truestory
@martusiek: wiem wiem, czasami chcą tyle hajsu za byle gówno, że to aż się w pale nie mieści