Aktywne Wpisy

mickpl +1115
Będzie krótko, bo nie ma co się rozpisywać. Kupiłem mieszkanie i kończę mirkowanie. Było fajnie XD Dzięki.
#nieruchomosci
#nieruchomosci

Shoujiki +60
Nie ma bardziej wnerwiającego youtubera niż ten pyzaty i wiecznie niezadowolony obżartus xD chłop co potrafi zachwycać się kebabem z psa albo pleśniejącą zapiekanką z serem z proszku, ale daj mu do zjedzenia coś co nie jest chemicznie podrasowane w 100% i kosztuje więcej niż 20 pln to zjedzie ci interes ¯\(ツ)/¯ a jego fani podobny poziom, śmianie się z gwiazdek michelin, bo naklejka muala lepsza :DD beka bo Wojek zjadł burgera
źródło: IMG_2209
Pobierz

źródło: comment_wBWyvqGL0A3HmtL9MrWVhxeGrzcadBLL.jpg
PobierzAle to też jest pod koniec.
Kolejna wskazówka: To anime jest powiązane z dwiema innymi seriami, z czego jedna z nich jest bardzo popularna.
ale to zupełnie nie pasowało.
Teraz to już zielonego pojęcia nie mam, miałem dwa pomysły co to może być ale to pojedyncze serie bez żadnych kontynuacji ani powiązań ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie wiem czy pasuje - nie widziałem pozostałych.
@zeligauskas: śmieje się, bo tematycznie świetnie pasujące tytuły podałeś, nie mogę :)
To nie tylko nie jest anime o robakach, ale nie jest anime o potworach w ogóle. Te robaki to tylko taka jednorazowa sytuacja.