Wpis z mikrobloga

@Crisu: Sam jesteś podczłowiek.
Używam e-papierosa stale od 13 miesięcy(wcześniej były kilkumiesięczne okresy, ale wracałem do zwykłych z powodu e-papierosów psucia się.) i w życiu nie przesiadłbym się znowu na zwykłe p-------y.
Nie wiem w czym problem, gdy ktoś, choćby nawet idąc na ulicy, pociągnie sobie chmurkę. Oprócz gliceryny i glikolu propylenowego(skladniki twojej pasty do zębów, sprawdź) oraz resztek nikotyny, w takim wydychanym aerozolu nie spotkasz niczego o zauważalnej zawartości.
  • Odpowiedz
@Crisu: ludzie palą zwykłe fajki - źle, palą e-p-------y - też źle. No k---a, najlepiej jakby nikt nie palił i w ogóle nie robił czegokolwiek czego ty nie lubisz/nie popierasz. Podludź to z ciebie teraz wychodzi.

• Odpowiedz
@Crisu: Paliłem kilka lat zwykłe fajki, od roku nie palę ale nie wyobrażam sobie palić Epapierosów. Muzyka, wieczór i patrzenie na spalającego się fajka, to było coś. Patrzenie w dym, relaks i chwila refleksji przy oknie. Nie zamienił bym tego na baterie i jakieś płyny. Oczywiście nie mam nic do Epalaczy, niech palą jak chcą.
  • Odpowiedz