Wpis z mikrobloga

@nienarodzony: IS, pierwszy rok, AGH. Nie czuję się tam dobrze, żałuje że nie poszłam na grafikę komputerową. Jedyne co mi się podoba to asembler.

I moim ide do CPP na tym komputerze jest netbeans. Tak, wiem że muszę zainstalować coś normalnego w końcu.
@nienarodzony: Ja powoli zaczynam w to wątpić. Pierwszy semestr... Masa niepotrzebnych rzeczy, plus Cpp którego bardzo nie lubię + przedmiot o asemblerze który jest najciekawszy i którego jest najmniej.
@Axoi: Netbeans też powinien kumać, to kwestia kompilatora, nie edytora, poszukaj opcji kompilatora i dodaj -Wall najlepiej.

@nienarodzony: Ja studiowałem jakiś czas a potem studia rzuciłem, znajdując pracę w zawodzie. Ale nie rezygnuj od razu ze studiów, to fajna zabawa :)
@WolverinePL: No nie wiem czy nie wyalą mnie i 90% mojego roku przez algebrę z anlizą. Mamy walniętego faceta... :D Ale chciałabym na nich zostać, i może za rok pójść na coś innego. Postaram się tego poszukać i to dodać, dziękuję że o tym mi powiedziałeś. :)

@nienarodzony: No jest fajny. :D Podoba mi się tak niskopoziomowe programowanie. Albo projektowanie układów logicznych też jest fajne. Do tego jak już mam