Wpis z mikrobloga

@Piter232: Undertaker 1/2 to taki niedorobiony Cogmaster.
Mam wrażenie, że bez 3 punktów życia będzie zupełnie niegrywalny.

Swoją drogą, mogliby się wziać za Goblin Blastmaga i (może) Mechwarpera.
  • Odpowiedz
@fledgeling: IMHO będzie się sprawdzał w cancer Hunterze, którego "nie interesuje" zbytnio, jak długo jego stuff stoi na stole. Gorzej z Zoo, gdzie ten Undertaker grał sporą rolę w uzyskiwaniu przewagi na stole, w dr Mech Mage'u to już go kompletnie w tej chwili nie widzę.

A co do Mechwarpera to, nie wiem, ja mam wrażenie, że to mocna, ale jednak nie aż tak OP jak niektórzy by chcieli widzieć,
  • Odpowiedz
@duskhorizon: Ja gram od otwartej bety. Jesteś noobem. mam 10 (z tego co pamiętam) legendarek i całego naxxa.
Ile pieniędzy wydałem? 0
Średnia na arenach 4? XD
Taka ilość nie pozwala jedynie na control warka.
  • Odpowiedz
@duskhorizon: grasz od bety, nie masz Raga, Booma, BK, Cenariusa ani Sylvany (najbardziej popularne i uniwersalne legendarki, co ty craftowałeś, Nozdormu i Cho?) + na arenie masz średnią winów 4. Weź po prostu pod uwagę, że grać w to nie potrafisz, zamiast płakać o p2w.
  • Odpowiedz
@Pete1: A co ma umiejętnośc grania do ilości legendarek? Przecież to random? Po prostu taki drop a nie inny.

@Rga79: No ja mam 7 legend, nie craftowałem chyba żadnej. Rozumiem , że jestem noobem według Ciebie bo mi mniej legend losuje czy akurat dostaje mało przydatne? Czy z czego wnioskujesz?

@Jurodiwy: Jest przyzwoita, powyżej średniej, pewnie że nie jest to wybitna. Przed GvG dawała mozliwośc zrobienia
  • Odpowiedz
A co ma umiejętnośc grania do ilości legendarek? Przecież to random? Po prostu taki drop a nie inny.

@Jurodiwy: jesteś dobry = częściej wygrywasz = masz więcej złota/pyłu/dubli kart (czyli pyłu) = craftujesz nowe legendarki. Poza tym arena jest bardzo dobrym miernikiem poziomu, wiadomo, że nawet jak Trumpowi trafi się kiepski deck, to daleko nie zajdzie, ale średnia 4 winów dla gracza, który gra od roku (czy kiedy ta beta
  • Odpowiedz