Wpis z mikrobloga

@McLukas: No to już będzie można sobie z czystym sumieniem dać spokój z HS-em.

Jedyny sposób żeby zrobić jakiś znośny deck bez wydawania miliona dustu to był właśnie jakiś rush/zoo oparte na Undertakerze.
  • Odpowiedz
@duskhorizon:
ta karta była za mocna, teraz to jest praktycznie mana wyrm z większą liczbą rzeczy za (1) która go aktywuje

No k---a jak ktoś mi wyskakiwał z 3/4 UT w 2 turze to można było równie dobrze wyjść z gry
  • Odpowiedz
@CiociaStanislawa: chciałes powiedzieć, populacja ludzi , którzy nie chcą wydawac na tą grę pieniędzy a chcą czerpać z niej przyjemność i rywalizować na w miare równych warunkach?

Niech się lepiej zajmą Dr. Boomem i całą resztą tego gówna z GvG dzieki któremu każdy idiota po wydaniu odpowiedniej ilości kasy może złożyć sobie zajebisty deck
  • Odpowiedz
@rdy: Ta karta była an tyle mocna że dawała jedyną szanse wygrać z pay 2 win zasranymi legendami deckami i to tez jak miałeś zajebisty początek

Także sądze, że była w sam raz, bez tego przy obecnym stanie kart nie ma szans zagrać zoo/rushem
  • Odpowiedz
@duskhorizon: Dlaczego ktoś kto gra krótko, powinien mieć równe szanse z tym, który gra długo i ma prawie wszystkie karty? Lepiej niech przemyślą sprawę rankingu, żeby podobni gracze spotykali takich na podobnym poziomie. Używając dodatkowo podziału np na ligi
  • Odpowiedz
@vTadel: Ja gram od zamkniętej bety z przerwą 2-3 miesiące, arena prawie co dziennie, średnia ilośc wygranych na arenie ponad 4 - nadal nie mam większości przydatnych kart z podstawki do controla. Nie mówiąc już o GvG - z którego praktycznie co pack to 4 disenchanty mimo, że nie mam 90% kart, Na chwile obecna każdy przydatny deck z mety który ni ejest rushem/zoo to wydatek okolo 10k dustu...

@
  • Odpowiedz
@McLukas: No, to Zoolock chyba stanie się niezbyt grywalny, chyba, żeby wrócić do wersji sprzed Naxx, która w obecnych warunkach d--y nie urywa. W przeciwieństwie do Huntera, któremu ta zmiana nie zaszkodzi nic a nic. Ta...
  • Odpowiedz
@duskhorizon: Ale zrozum że ta karta wygrywała grę w turze 1, nie jak np boom o którym mówisz w turze 7. Jak nie miałeś odpowiedzi natychmiast to było po tobie, więc się decydowało na etapie mulligana. Jakoś nie ma problemu z innymi kartami które rosną, jak ghul czy poszukiwacz przygód, a to dlatego że masz szanse na zbudowanie stołu oraz 2 dodatkowe tury na dobranie odpowiedzi. Druga rzecz, porównaj undertakera
  • Odpowiedz
@duskhorizon: Zwracasz się do mnie ad personam zamiast podjąć dalszą dyskusję. Hunter był już nerfiony kilka razy, a mimo to dalej żyje i dalej jest rakiem. Podobnie będzie teraz. Undertaker dalej będzie silną kartą, ale tym razem zbalansowaną - czyli taką, że przeciwnik będzie miał szansę go zdjąć ze stołu.
  • Odpowiedz
@Sandovan: Ale ja się zgadzam, że ta karta była bardzo silna. ALe zobacz jak zajebiste karty są do j-----a zoo/rushów teraz. Tylko właśnie ta OP karta dawała szanse z priestem czy control wariorem czy innym gównem załadowanym legendami czy mechami z dodatku. Teraz nie ma już nic.
  • Odpowiedz
@ZwyklyMarcin: ale co tu podejmować dyskusje, wszyscy pieprzą o raku a czy ktoś grał z was nim w okolicach legendy? Nie obchodzi mnie rozjeżdzanie noobów w okolicach 20 rangi, Grając z dobrymi graczami z dobrymi (drogimi) deckami tylko na to liczyłeś, na mulligan z udetakerem. Bez tego można było poddawać grę.

Tez bym wolał żeby ta gra nie wyglądała w ten sposób, no ale niestety tak było.
  • Odpowiedz