Wpis z mikrobloga

@charset: Nie jest zły ale mam poglądy podobne do duskhorizon'a. Powinni trochę zwiększyć dorop na legendarki albo chociaż podwoić bonusowy gold za wygrane walki. Taki przeciętny mirek żeby zrobic control warka musial by grac z rok czasu jak nie wiecej.
@Saliwan: Control Warrior to jedna z najdroższych talii, nie dziwota, że potrzeba na nią dużo czasu. Da się zrobić sporo fajnych talii, trzeba wiedzieć co craftować, trzaskać areny i jazda. W AMA mówili, że nie planują innych sposób na zdobywanie golda.
@Jurodiwy: @charset: @Pete1: @Rga79: Zwróćcie jeszcze na jedno uwagę, ta różnica 1-2 winy na średniej na arenach (chociaż nadal sie nie pochwaliliście średnią) wcale nie przekłada się na drop. I tak nie blokuje mnie w tej chwili gold jeśli chodzi o areny tylko czas, jedna dziennie to max co mogę wycisnąć.
@duskhorizon: ponad 6 będzie na pewno (z trzy miesiące temu przestałem zapisywać i było 5.5_, na areny chodzę kiedy chcę i nie wydaje na to $, bo jak jest średnio 6 winów, to już się niemal zwraca, przy 7 winach zawsze. W każdym razie jak masz zamiar liczyć tylko na drop, to przy tak małej częstotliwości gry nigdy nie będzie cię stać na control warriora. Pyłuj i craftuj, pyłuj i craftuj.
A Leeroya to raczej Belcher dobił, tak samo jak Argent Commandera.

@suszonepomidory: Argent Commandera zabiło raczej zaprzestanie grania azure draka. Pamietam na poczatku prawie kazdy gral i draki i commandera, cos jakdzis dr boom i bgh. Boom dostanie nefra to i bgh przestanie byc grany. BAlcher oczywiscie tez ma w tym swoj udzial