Aktywne Wpisy

rebelyell +525
źródło: temp_file9003715768112977124
Pobierz
moll +255
źródło: 1000018684
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file9003715768112977124
Pobierz
źródło: 1000018684
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#lgg2
Na lte jeden dzień przy jakichś 4h użytkowania (screen on)
Ostatnio wrzucałem screenshota gdzie siedziałem 1.5h na reddicie i zzarlo mi 8% baterii tylko :)
Możesz przeszukać w moich wpisach.
Minusy to ten launcher od LG ale ja sobie wgrałem nove i jest spoko. Telefon jest duży, przygotuj się na obsługę oburacz. Aparat jest ok chociaż jak dla mnie mógłby być lepszy
W lg g2 nie da się wyjąć baterii. Transfer danych zawsze on
średnio 6h na ekranie i zostaje 10% - większość czasu internet, pdf, muzyka, YouTube, jasność auto 50% w pomieszczeniach
rekord ponad 8h ekranu
ROM to port z G3 (warto!)
wady to raczej pierdołki, typu spóźniający czujnik jasności, problemy z wersją 32gb (podobno nie zawsze przyjmują na gwarancję, jednak mi wymienili ekran)
Miałem wadę fabryczną w postaci wypalenia ekranu, serwis wymienił w
Oryginalny soft g2 jest brzydki i brakuje sporo rzeczy. Warto wgrać ROM z g3, albo poczekać na 5.0.
Ten z G3 jest naprawdę ładny i przejrzysty. Na moje oko lepszy niż z Sonych, nie wspominam o Samsungach. Masz sporo opcji typu dzielenie ekranu, dużą konfigurację. Dodatkowo można wgrać xposed i w sumie to można zmienić wszystko. Dosłownie.
Jak by co to ja mam transfer albo WiFi 24/dobę
źródło: comment_nq3Rh3vzWRiOiN7Vc6asN0hoLsecAcUp.jpg
Pobierz@alczas1: Od siebie dodam, ze SOT jest u mnie 4 do 6 godzin, zalezy jak katuje gierkami i filmami
Lollipop będzie niedługo, to pewnie po jakimś czasie będą nieokrojone porty z G3, typu Cloudy 3.0. Dodam, że aktualnie porty z G3 są w 100% stabilne. w
Dokładnie jak mówi @alczas1, kup wersję 32gb