Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@stresS: no już nie wymyślaj. Napisał do mnie, bo wie, że go nie o----e i chce mojej pomocy w sprzedaży. Pewnie coś mi za to potem zarzuci jak się uda dobrze sprzedać.

A niesprawiedliwe to jest tylko to, że ludzie z wysokim skillem, 1k h godzin w tej grze, otwartymi 100-200 skrzynkami nie dostają nic ciekawego z tych skrzynek, a nowi gracze, którzy nawet tej gry do końca nie ogarniają
  • Odpowiedz
@Lanc: to jest losowe, los nigdy nie jest sprawiedliwy. Zawsze się znajdzie ktoś, kto na coś bardziej zasłużył, niż ten co dostał. Sam otworzyłem dziesiątki skrzynek i nie dostałem nawet jednego różowego skina. Gdyby valve chciało obdarowywać tych co więcej lub lepiej grają, to by zmienili zasadę wypadania przedmiotów na serwerze. Oczywiście skutkowałoby to wzrostem cziterów i tak dalej. Trzeba się z tym pogodzić i tyle, warto pamiętać również o
  • Odpowiedz
Wcześniejszy post nie tyczył się tyle do Ciebie, co do ogółu i ludzi, którzy wysyłają setki absurdalnych ofert np. 20 skrzynek, a w środku twój nóż za skina o wartości 1 euro.
  • Odpowiedz
@stresS: no ok, ja wiem, że losowe :) I jak zauważyłeś nigdzie nie napisałem, że go chcę oscammować. Tak w sumie to nawet nie wiem ile to warte (napisałem o tym w OP).
  • Odpowiedz
@Lanc: Biorąc pod uwagę, że tiger tooth gut stoi powyżej 300euro, to myślę że taki nowy karambit jest warty +400euro. Poza tym na markecie nie ma drugiego takiego, więc cene może dać nawet 800euro, jak komuś będzie zależało, to i tak kupi.
  • Odpowiedz
@stresS: ja bym obstawiał okolice 1000-1500 euro minimum.

1. To jest karambit, jeden z najbardziej pożądanych noży. Skoro gut stoi 300 to karambit minimum 3x tyle.
2. StatTrak.
  • Odpowiedz