Aktywne Wpisy

obszarnik +68
Bardzo spodobało mi się wczorajsze zesrańsko części ludzi spod tagu #polskieonuce o to, że podróżnik z kanału Jak To Daleko odwiedza Białoruś. Gościu od lat odwiedza niebezpieczne kraje, gdzie prawie każdy z was bałby się postawić stopę. I nie jest to nic dziwnego, ale on tam jedzie i pokazuje te kraje takimi jakimi są, pokazuje miasta takie, jak faktycznie wyglądają i rozmawia z lokalnymi ludźmi.
Koleś był choćby w Iraku,
Koleś był choćby w Iraku,
źródło: Obrazek
Pobierz
CzasemBiegam +188
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

I uprzedzając głupie pytania - nie szukam anabolików ani spalaczy tłuszczu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pytanie #kiciochpyta #silownia #zdrowie
Nie ma zadnej wartosci anabolicznej, przyspiesza przemiane materii. Przy odchudzaniu bez szalu.
Insulina+HGH+T3 to jest podstawa wszelkich cykli zawodowcow i te srodki raze bardzo dobrze sie uzupelniaja.
Osobiscie bralem dawno temu, chyba w 2006 w mikrocyklach tydzien on tydzien off naprzemian z clenbuterolem, maksymalna dawka 75mcg.
Efekty byly, ale bez szalu. Mozesz sobie zepsuc tarczyce, wyrosna Ci wole, spadnie produkcja T3, przytyjesz i dopiero bedzie problem.
źródło: comment_kb0G8O9LRCfuCtZZ2SuCvLb5IO4BW27n.jpg
Pobierz@Slith: jw + ja już mam fatalne FT3, które leci w dół na łeb na szyję..
Nie wiem czemu wykop mnie nie woła kiedy ktoś do mnie pisze, także jak ktoś będzie miał coś konkretnego do napisania, to nie gwarantuję, że przeczytam ( ͡° ʖ̯
edit: sory za zmianę tematu, ale widzę że znasz ten temat.
Po pierwsze normy laboratoryjne mają bardzo szeroki zakres, każdy ma swoją indywidualną normę przy której czuje się dobrze. Po drugie TSH nie jest hormonem tarczycy, on tylko mówi