Wpis z mikrobloga

Ej #mikrokoksy syntetyczne T3 to ponoć fajny anabolik i spalacz tłuszczu, prawda? To znaczy, że może być tu ktoś, kto jest w temacie i wie gdzie można dorwać? Mam dwie opcje, których jeszcze nie jestem pewna, ale jeszcze chciałam tu zapytać.

I uprzedzając głupie pytania - nie szukam anabolików ani spalaczy tłuszczu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#pytanie #kiciochpyta #silownia #zdrowie
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@matra: poczytaj o hormonach tarczycy. Nie jest to zabawka bo mozna sobie zepsuc i do konca zycia jesc tabletki. T4 jest bezpieczniejsze bo konwertuje do t3, wiec trudniej przedawkowac, bo oragnizm sam sobie dawke dopasowuje.
Nie ma zadnej wartosci anabolicznej, przyspiesza przemiane materii. Przy odchudzaniu bez szalu.
Insulina+HGH+T3 to jest podstawa wszelkich cykli zawodowcow i te srodki raze bardzo dobrze sie uzupelniaja.
  • Odpowiedz
Wiesz co oznacza słowo anabolik? Skoro nie wiesz takich informacji, to lepiej nie baw sie hormonami tarczycy. Także jeżeli masz więcej niż 18% body fatu, bez sensu jest do brać.
  • Odpowiedz
Zmień lekarza na takiego który weźmie to pod uwagę. Nikt nie będzie, a raczej bardziej nie powinien ze względów prawnych zastępować Ci lekarza ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@matra: przy problemach z tarczyca tymbardziej nie bawilbym sie. Zasiegnij opini jakiegos ogarnietego lekarza.
Osobiscie bralem dawno temu, chyba w 2006 w mikrocyklach tydzien on tydzien off naprzemian z clenbuterolem, maksymalna dawka 75mcg.
Efekty byly, ale bez szalu. Mozesz sobie zepsuc tarczyce, wyrosna Ci wole, spadnie produkcja T3, przytyjesz i dopiero bedzie problem.
S.....h - @matra: przy problemach z tarczyca tymbardziej nie bawilbym sie. Zasiegnij ...

źródło: comment_kb0G8O9LRCfuCtZZ2SuCvLb5IO4BW27n.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Lowhere: wołaj jak do mnie piszesz, bo nie przeczytam. Nie szukam lekarza ani tu ani nigdzie i serio, wiem co robię, tylko chciałam zasięgnąć rady odnośnie miejsca, w którym mogę to dorwać, ale widzę, że chyba jednak rozpatrzę te miejsca, które znam..
@Slith: jw + ja już mam fatalne FT3, które leci w dół na łeb na szyję..
  • Odpowiedz
@Slith: ależ ja tylko aptecznych szukam. Wiem, że są dostępne na Czechach i w UK i mówię cały czas tylko i wyłącznie o środkach dostępnych na receptę w aptece.
  • Odpowiedz
@matra: Jak masz problem z konwersją to zwiększ dawkę lewotyroksyny. Plus coś kręcisz, bo byle endokrynolog wie co i jak w takiej sytuacji. Dlatego też T3 w Polsce nie jest dostępny (w aptekach) bo pod każdym względem medycznym lewotyroksyna jest lekiem bezpieczniejszym i nikt przy problemach z tarczycą nie przepisuje trijodotyroniny.
  • Odpowiedz
@filftp: nie wiem w którą stronę miałabym kręcić, ale powiem tak - nie znasz mnie i nie znasz mojego przypadku, więc w sumie się nie dziwię, że masz takie zdanie, a nie inne, jednak pytałam o coś zupełnie innego.
Nie wiem czemu wykop mnie nie woła kiedy ktoś do mnie pisze, także jak ktoś będzie miał coś konkretnego do napisania, to nie gwarantuję, że przeczytam ( ͡° ʖ̯
  • Odpowiedz
@matra: to co jeszcze mogę sprawdzić T3, T4? I najważniejsze: czemu THS jest w takim przypadku w normie?
edit: sory za zmianę tematu, ale widzę że znasz ten temat.
  • Odpowiedz
@user84328: tak, możesz jeszcze sobie zrobić przeciwciała, jeśli podejrzewasz, że problemy mogą leżeć na tle immunologicznym. Jest jeszcze opcja na T3 i T4 z tych dostępnych w Polsce, ale w sumie to nie spotkałam się z możliwością wykonania takiego badania u mnie.
Po pierwsze normy laboratoryjne mają bardzo szeroki zakres, każdy ma swoją indywidualną normę przy której czuje się dobrze. Po drugie TSH nie jest hormonem tarczycy, on tylko mówi
  • Odpowiedz
@user84328: no i jak masz możliwość to sobie USG zrób, tyle, że porządne USG powinno trwać tak z pół godziny, a znalezienie lekarza, któremu się będzie chciało dokładnie gapić na Twoją tarczycę przez tyle czasu jest hmm.. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@user84328: Jeśli poziom TSH masz w normie, a w trakcie wykonywania badania nie brałeś lewotyroksyny to nie ma możliwości abyś miał pierwszorzędową niedoczynność tarczycy. Ale bez oznaczenia poziomu fT4 nic więcej nie da się powiedzieć.
  • Odpowiedz