@tusiepali: W docie nie ma kodów i cheatów jeżeli o to ci chodzi. Mi ostatnio trafił się rusek który krzyczał i płakał przez mikrofon, o spamie cyrylicą nie wspomnę. Zwierzęta po prostu.
Raz nawet udało mi się porozumieć z ruskim, powiedział on że ruscy grają na serwerze europejskim bo jest tutaj wyższy poziom gry a oni nie chcą grać z noobami na rosyjskim serwerze. https://www.youtube.com/watch?v=9qbp2F-wN5M
@janusznowak01: Polaki narzekaja na ruskich a zobacz ile jest pro ruskich teamow i eventow a ile w polsce. Sredni poziom ruska > sredni poziom polaka w docie
@Zorak: Może temu że w Polsce króluje LoL od kilku lat? Problem jest taki że większość nie zna nawet podstawowych zwrotów po angielsku i grają na euroejskich serwerach z pingiem 150.
źródło: comment_223ub2eqXyB7HTZ1fO0wzbgBj9fmwk1E.jpg
PobierzOgółem nigdy nie piszą po angielsku i zawsze s---------ą grę. Także gg wp ez ruskie - to normalny tekst.
Mi ostatnio trafił się rusek który krzyczał i płakał przez mikrofon, o spamie cyrylicą nie wspomnę. Zwierzęta po prostu.
Sredni poziom ruska > sredni poziom polaka w docie
Problem jest taki że większość nie zna nawet podstawowych zwrotów po angielsku i grają na euroejskich serwerach z pingiem 150.