Aktywne Wpisy

Knaga_powrot +3
Za tydzień już odbiór pojazdu więc zadecydujcie jakie blachy mają znaleźć się na pojeździe lub podajcie swoje pomysły
B0 (5 znaków max)
#motoryzacja #zycietruckera
B0 (5 znaków max)
#motoryzacja #zycietruckera
źródło: -xJ86QxC
PobierzBlachy
- B0 KNAGA 73.1% (76)
- B2 XDDDD 26.9% (28)

qtass +47
Najwieksza beka to jest z Papszuna.
Gosc z klubu ktory walczy o wszystko i radzi sobie niezle, poukladanego, z bogatym wlascicielem, klubu gdzie mial mocna pozycje i duzo wladzy trafi do klubu „walczacego o spadek”.
Bez pucharow europejskich, bez pucharu polski, w ktorym jest chaos a on sam bedzie mial ulamek wladzy jak w Rakowie. Do tego przy kazdym wiekszym potknieciu wyleci na bruk bo pudel tak zarzadza.
O
Gosc z klubu ktory walczy o wszystko i radzi sobie niezle, poukladanego, z bogatym wlascicielem, klubu gdzie mial mocna pozycje i duzo wladzy trafi do klubu „walczacego o spadek”.
Bez pucharow europejskich, bez pucharu polski, w ktorym jest chaos a on sam bedzie mial ulamek wladzy jak w Rakowie. Do tego przy kazdym wiekszym potknieciu wyleci na bruk bo pudel tak zarzadza.
O

czego lepiej sie zaczac uczyc? od .NET 3.5 java zostaje w tyle z tego co wiem, rozwija sie o wiele wolniej niz c# no ale wiadomo linux + eclipse + java 6.0 jest darmowa. ten sam zestaw z c# juz nie...
#programowanie
To powiedziawszy, nie jestem fanem Javy (chociaż za zmiany w 8 mają spory szacun u mnie), także osobiście pewnie preferowałbym C#.
A odpowiadając bezpośrednio na twoje pytanie - lepiej uczyć się tego co ci bardziej pasuje.
@boguchstein: Używałem do Javy, chyba najlepsze IDE.
if you're asking for java, what you mean is c#ok, nie sprecyzowalem. Licencje mnie obchodzą ,bo mam w głwoie własny startup. Planowo miał być python, jednak dziedzina w ktorej chce startowac wymaga troche wiekszej armaty wiec teraz sie zastanawiam nad tymi dwoma rozwiązaniami.
@Kormas: gruby zart, ilosc kody w javie jest tak duza ze kolejne 10-20lat bedzie w czym mieszac lyzke
jesli natomiast chcesz zarabiac godnie w c# zostaje ci emigracja albo korpo w wawie
@bazingaxl: Co masz na myśli przez "godnie"? Bo moim zdaniem to mówisz głupoty (Wrocław here).