Aktywne Wpisy

Jax89 +16
#primemma nie wypłaciło kasy młodemu magicalowi, zerwali umowe i nie pokazali statystyk z sprzedaży z jego reflinka.
Sprzedali te gale dobrze dzięki marce magicala i go wyruchali... jak się nazywa ten prezesik zjeb co się tutaj udziela ?
#!$%@? scamerzy !
#famemma #danielmagical
Sprzedali te gale dobrze dzięki marce magicala i go wyruchali... jak się nazywa ten prezesik zjeb co się tutaj udziela ?
#!$%@? scamerzy !
#famemma #danielmagical

Cześć,
chciałem podzielić się z Wami raportem finansowym mojej rodziny za lipiec. Od wielu lat prowadzę listę wydatków i przychodów, która pozwala mi kontrolować i zarządzać domowymi finansami.
Przychody w minionym miesiącu wyniosły
19 960,77 zł, natomiast koszty 9 312,43 zł.
Pozwoliło nam to oszczędzić 10 648,34 zł.
Przychody dzieliły się jak niżej:
-Moje wynagrodzenie: 13 801,58 zł
-Wynagrodzenie Żony: 5 599,20 zł
-Inne przychody: 500 zł (500 plus)
-Zwroty ubrań: 59,99
chciałem podzielić się z Wami raportem finansowym mojej rodziny za lipiec. Od wielu lat prowadzę listę wydatków i przychodów, która pozwala mi kontrolować i zarządzać domowymi finansami.
Przychody w minionym miesiącu wyniosły
19 960,77 zł, natomiast koszty 9 312,43 zł.
Pozwoliło nam to oszczędzić 10 648,34 zł.
Przychody dzieliły się jak niżej:
-Moje wynagrodzenie: 13 801,58 zł
-Wynagrodzenie Żony: 5 599,20 zł
-Inne przychody: 500 zł (500 plus)
-Zwroty ubrań: 59,99

czego lepiej sie zaczac uczyc? od .NET 3.5 java zostaje w tyle z tego co wiem, rozwija sie o wiele wolniej niz c# no ale wiadomo linux + eclipse + java 6.0 jest darmowa. ten sam zestaw z c# juz nie...
#programowanie
Komentarz usunięty przez autora
@bazingaxl: no, ale nad jedną pierdółką pracuje pracuje notariusz - 2000 zł
nad jedną pierdółką pracuje cały zespół programistów i testerów - 50 000 zł ,tylko te koszta się rozkładają na inne osoby jeszcze po prostu. notariusz jest jeden a programistów wielu. tak samo chirurg jest jeden a instrumentariuszów wiele.
@bazingaxl: Ty piszesz o ilości kodu, ja piszę o bardziej przyszłościowym języku. Platforma .NET jest bardziej przyszłościowa, zwłaszcza jeśli chcesz pracować z technologiami Microsoftu - świetnie płacą.
@Kormas: ilosc kody nie jest wazna, a to czy .net ma przyszlosc czy nie