Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +585
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Amigoyamigo +216
Moja dentystka kupiła całą klatkę od dewelopera. Rozumiecie, całą klatka jest jej, na parterze zrobiła salon dentystyczny i miejsce parkingowe na swojego nowego merola, a 2 pozostałe piętra to apartamenty pod wynajem. Wchodzę na stronę stomatologa, a ona tam oferuje zabiegi z noclegiem xdddddd gdzie ja żyję Boże
#nieruchomosci
#nieruchomosci

No, ale po co się szczepić, przecież to wymysł korporacji i NWO, co nie @kefir2010?
#neuropa #neuropainformuje #nwo
@Kamill: A ja przewrotnie powiem tak: bardzo dobrze że tak się stało. Argumenty naukowe do tych pustych, anty-szczepionkowych łbów nie trafiają, więc może mała epidemia (lub jeszcze lepiej - parę trupów, zwłaszcza dzieci anty-szczepionkowych rodziców) w końcu doprowadzi do jakiegoś linczu na tych idiotach. Niech każdy sobie wierzy w co chce, ale celowe unikanie szczepień to ogromne zagrożenie dla zdrowia i życia milionów
P.S. powyższy news o rzekomej "epidemii odry" traktuję jako kolejną manipulację danymi dokonywaną przez
źródło: comment_QKCyXqJWkyEWtNBnP6JJGafzSmQTuxkd.jpg
Pobierz@kefir2010: świadomych? Chyba świadomych swojej ignorancji.
Ktorej, swoja droga, jest mniej niz w rybach morskich ;D
Ale czym tu sie przejmowac, ludzie, ktorzy sie nie szczepia zaplaca za to zdrowiem swoim i swoich dzieci. Coz, selekcja naturalna :D Przynajmniej nie dojdzie tak szybko do przeludnienia :)
a artykuł napisany tak jakby amerykanom groziło wyginięcie.
* - dane CDC