wpisz w pasku adresu chrome://flags/#enable-tab-audio-muting i włącz opcje wyciszania, zrestartuj chroma i ciesz sie możliwością wyciszania zakładek z dzwiękiem przez kliknięcie na ikonke #chrome #protip
@kidman90: @ripp1337: odkryłem to parę dni temu, ale jeszcze bana miałem :/ dodam jeszcze od siebie, że jak tej ikonki nie ma, to można już zawczasu prawym myszy na kartę i wyciszyć
@kidman90: Nie wiesz, czy istnieje coś podobnego, co automatycznie wyciszałoby np poprzednio włączony filmik z yt na czas włączenia kolejnego, po czym startowało po wyłączeniu tego kolejnego? Próbowałem googli ale chyba nie potrafiłem tego nazwać;/
A jest coś takiego co w ff, że jak uruchamiam przeglądarkę i mam mnóstwo tabów to mi się włącza tylko ten aktualnie używany? Na androidzie tak jest, to czemu nie ma tak na PC ( ͡°ʖ̯͡°)
chrome://flags/#enable-tab-audio-mutingi włącz opcje wyciszania, zrestartuj chroma i ciesz sie możliwością wyciszania zakładek z dzwiękiem przez kliknięcie na ikonke#chrome #protip
źródło: comment_OfHuuUXWXcYTDfRpWb9CrZGhuiIdx6zE.jpg
Pobierz@ripp1337: odkryłem to parę dni temu, ale jeszcze bana miałem :/
dodam jeszcze od siebie, że jak tej ikonki nie ma, to można już zawczasu prawym myszy na kartę i wyciszyć
@kidman90: YT i inne strony video :D
@kidman90: Dziękuję, bardzo mi się przyda.