Aktywne Wpisy

dr_Batman +109
Ponad 150 wykopków uważa że żeby dostać się na medycynę trzeba było mieć znajomości lub rodzinę lekarską.
Jak w tym kraju ma być dobrze jak ludzie wierzą w takie rzeczy?
Czujecie się lepiej ze soba jak wmawiacie sobie że inni którzy osiągnęli sukces mieli to “załatwione”?
Jak wyglądała rekrutacja na studia medyczne w tamtym czasie?
Jak w tym kraju ma być dobrze jak ludzie wierzą w takie rzeczy?
Czujecie się lepiej ze soba jak wmawiacie sobie że inni którzy osiągnęli sukces mieli to “załatwione”?
Jak wyglądała rekrutacja na studia medyczne w tamtym czasie?
źródło: IMG_6642
Pobierz
LamajHarma +159

Komentarz usunięty przez autora
Widzę, że znasz się na domenach. Mam pytanie.
Jeśli domena była wyłączona około 1.5 doby (ktoś zapomniał zapłacić), to czy to zaszkodzi takiej (domenie) stronie?
U kobiet nie ma logiki ;)
Logika podpowiada, że jakoś mogło zaszkodzić.
edit: do tego zbyt duży kontrast między tekstem a tłem, pali w oczy
Tylko mam uwagę, co do czasu/rodzaju transition.
Ten zielony prostokąt (po najechaniu) po prawo, pojawia się szybciej niż te zielone u góry. Chyba powinny mieć ten sam czas/rodzaj przejścia.
@epi: tak, i dzięki temu 98% crawlerów nie znajdzie tego adresu. Masz jakieś lepsze pomysły aby to osiągnąć, nie dłubiąc długo w js ?
@moon5: chciałem, aby właśnie były to różne wartości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pythonista: Strona na pierwszy rzut oka ladna. Fajny jest element 'o mnie', ktory sie pojawia na pierwszej stronie - wiadomo o czym strona i nie potrzeba domyslow.
Rzeczy ktore bym zmienil:
- belka 'administrator, programista, projektant' bym troche zmniejszyl
Komentarz usunięty przez autora
http://superuser.com/questions/235937/does-e-mail-address-obfuscation-actually-work
aczkolwiek wnioskuję, że nie zalezy Ci zbytnio na klientach, skoro tak olewasz usability :)
zresztą email to jedno, ale nieklikalny telefon (zwłaszcza na mobilkach) to imho spore niedopatrzenie (nie wspominając o całkowitym braku rwd)
@Pythonista: @moon5: to tak zwane upuszczenie domeny i prawdopodobnie szkodzi w przypadku SEO, zdecydowanie zmniejsza również jej wartość. Dużo zależy również od samego rejestratora. Ale jeżeli domena ma <5 lat to nie ma czym się przejmować.