Wpis z mikrobloga

@sulkov: ja byłem jego klientem i zrezygnowałem właśnie z wymienionego powodu i znam kilku normalnych koksow, skoro tak to ujmujesz. Ale wiadomo, każdy ma swoje odczucia
@Pan_Wilk: nie mówię o motywującym darciu, tylko odpisaniu na maila jednym zdaniem, gdzie zapytałem o kilka rzeczy, do reszty po prostu się nie odnosił itd. Ja po prostu nie byłem zadowolony z tej usługi i zrezygnowałem
@D3lt4: a on nie prowadzi tylko zawodników już od dłuższego czasu? Z tego co oglądałem na yt to tak jak napisał @sulkov tylko strasznie nie lubi gdy ktoś w czasie treningu pyta/gada/nie skupia się na treningu o czym mówił wielokrotnie na yt :D
@D3lt4: mam dokładnie takie same odczucia co do Karmowskiego, też z tego powodu z niego zrezygnowałem, totalna wyjebka na klienta, a jeden mail = 150/250 zł ;)
@bartdziur: Po pierwsze to nie ja pisałem, a po drugie pierwszy miesiąc 250, a kolejne 150 i opieka treningowa i dieta.
Dla mnie wpis @johnq jest zrozumiały, bo przez 3 miesiące płaciłem i czasem jak ja nie napisałem w miesiącu jednego e-maila chociaż, to w ogóle by nie było kontaktu. :)

Beznadziejnie dba o klientów, a przynajmniej ja mam takie doświadczenia.