Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +33
Po ślubie nazwisko powinna zmienić ta osoba, która chce, obie, bądź żadna, a nie, że w 99,9% przypadków MUSI to być kobieta, bo tak pambuk kazał i chłopy w spódnicy xD
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #oswiadczenie #slub #religia
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #oswiadczenie #slub #religia
at0th +16
Pociąg pendolino relacji Gdynia -> Warszawa. Siedzę spokojnie w pierwszej klasie. Przede mną dosiadają się Ukraińcy, facet, kobieta i zapewne ich kilkuletnia córka.
Jak tylko usiedli od razu dziecku musiała włączyć bajkę na telefonie, oczywiście bez słuchawek, sama zasiada do robienia makijażu.
Zero reakcji po zwróceniu uwagi, żeby wyłączyła ten cholerny dźwięk i mało tego nawet nie zrozumiała, że do niej mówię. Kiedy w końcu podszedłem i jasno powiedziałem jej prosto w
Jak tylko usiedli od razu dziecku musiała włączyć bajkę na telefonie, oczywiście bez słuchawek, sama zasiada do robienia makijażu.
Zero reakcji po zwróceniu uwagi, żeby wyłączyła ten cholerny dźwięk i mało tego nawet nie zrozumiała, że do niej mówię. Kiedy w końcu podszedłem i jasno powiedziałem jej prosto w
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Moglibyście podzielić się ilościami ściągnięć/sprzedanych kopii gier nad którymi pracowaliście(plus info o wielkości zespołu, budżetu)? Miałbym też kilka pytań odnośnie strategii, konkretnych rynków, tłumaczeń itp.
Nie chodzi o złotą receptę na sukces, ale podejrzewam, że znalazłoby się tutaj wielu zainteresowanych takimi danymi/liczbami/informacjami.
Doge Moon Mission - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.infunity.tothemoon :
- 3 osoby
- 3k instalacji
- około miesiąca pracy
Red Green Blue - https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.michalz.redgreenblue :
- 2 osoby
- 20k instalacji
- około 1.5 tyg pracy
Budżety w obu przypadkach 0 zł :)
@jasiek13: Były jakieś plany monetyzacji, czy w grach są reklamy?
- 1 Osoba
- 100 instalacji
- kasa wydana na oprogramowanie, promocje, assety
- rok pracy głównie jak miałem czas
- na początku libgdx potem unity
Z moich doświadczeń: szkoda kasy na promocję na facebooku i twiterze, viral na grupach poskutkował kilkoma ciekawymi kontaktami. Można próbować ze stronami co recenzują gry (mnie się udało na 1 ale niestety nie przekłada się to na liczbę instalacji). Można próbować na alternatywnych