Wpis z mikrobloga

@miki4ever: @KryspinChrupki: @DiKey:

Prawdopodobnie wybrałbym powrót do polski, gdyby nie moje durne zobowiązanie i ściąganie tu dziewczyny, której się bardzo spodobało i chce tu szkołę kończyć itp. j--------e.jpg. Uzbierałbym kilka tysięcy w kilka miesięcy, wrócił do polszy kupił jakieś e39 na wypasie i wrócił do starej pracy ciesząc się, że z powrotem mam komu imponować
  • Odpowiedz
@DiKey: Brytyjki są strasznie brzyyyyyyyydkie, jak widzisz na ulicy ładną dziewczynę to możesz jej w ciemno powiedzieć "cześć", ewentualnie "salut" po rumuńsku, bo wiele Rumunek jest naprawdę niezłych.

Znaleźć ładną Brytyjkę to niezły wyczyn, a jak już się jakaś trafi to zazwyczaj ma o sobie takie mniemanie jakby była miss świata.
  • Odpowiedz
@polakmalkontent: Jak chcesz rejestrować e39 to nie ma co się dziwić ;) Kupujesz auto np. Fieste 1.6 diesel za 5-6 tyś (Oprocentowanie kredytów w niektórych bankach <8%) i nawet jeżeli nie masz 25 lat, to za ubezpieczenie nie zapłacisz więcej niż 1,8k
  • Odpowiedz
@radzickowy: Hm, no ciekawe, bo patrzyłem na różne auta, począwszy od starej micry 1.0 po trochę nowsze clio 1.7 i cena oscylowała w okolicach 3,5k, sprawdzałem też różne postcody i te 3,5k to najtaniej, używałem moneysupermarket.co.uk czy jakoś tak

@kendziu666
  • Odpowiedz