@Werbel: Radzę zapoznać się ze znaczeniem słowa Masochizm, albo poczytać trochę na forach. Nic innego nie przychodzi mi na myśl, aby Ci temat przybliżyć.
To tak jakby lubić pierogi ze szpinakiem i zastanawiać się czemu kto inny akurat ruskie woli. Bo lubi i tyle. ( ͡°͜ʖ͡°)
@pazdzioch564: tak po prawdzie to w poprzednim związku było odwrotnie, ona lubiła takie zabawy i czasem w to graliśmy. Dla mnie jednak było to w pewien sposób dziwne i nie potrafiłem zrozumieć dlaczego ktoś może chcieć to robić. Cóż, nie każdy musi lubić pierogi ze szpinakiem ;). Ale poczytam bo chciałbym zrozumieć.
@Werbel: hmmm no to z tym faktycznie mogą być opory. Ale o to chodzi też chodzi w tym wszystkim aby wyznaczać sobie jakieś granice, bo przecież na to służyć przyjemności :)
@tutirutu: @Lim3: Straszne zdjecie... biedna kobieta, nie rozumie, ze jest tylko narzedziem w rekach mezczyzny, zabawka do sprawiania mu przyjemnosci. :(
Może i dokonują ludobójstwa w gazie, okaleczają dzieci i znęcają się nad zwierzętami, ale za to dzięki nim mamy paliwo po 6 zł ( ͡°͜ʖ͡°) #iran #izrael #usa #zydzi #zyd #paliwo #palestyna
Co kto lubi, kwesta upodobań ;)
To tak jakby lubić pierogi ze szpinakiem i zastanawiać się czemu kto inny akurat ruskie woli. Bo lubi i tyle. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_0YYxNmskVq7jBrCZw0qljrrCtCkb81x9.jpg
Pobierz