Aktywne Wpisy
jmuhha +73
Nigdy nie wybacze sobie, że zamiast na programistke która nie musi wstawać i pracuje z home office poszłam na lekarke, która musi jeździć do szpitala i zarabia 1/3 tego co programistka (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#programistka15k #programista15k
#programistka15k #programista15k
SzubiDubiDu +193
Przez te ostrzejsze przepisy z wyprzedzaniem na przejściu zauważyłem po sobie, że mniej się skupiam na tym czy jakiś pieszy zbliża się do przejścia a więcej pilnuję czy jadę w równym tempie co auto obok ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ktoś też po sobie zauważył, że mniej zwraca uwagę na rzeczywiste bezpieczeństwo a więcej skupia się by nie zarobić w głupi sposób mandatu?
#polskiedrogi #prawojazdy #kiciochpyta
Ktoś też po sobie zauważył, że mniej zwraca uwagę na rzeczywiste bezpieczeństwo a więcej skupia się by nie zarobić w głupi sposób mandatu?
#polskiedrogi #prawojazdy #kiciochpyta
Najbardziej #!$%@?ł mnie ten obrazek xD skoro nie ma procesów o korupcje (oskarżonym powinien być pociąg Pendolino xD ), to znaczy, że korupcja była! Udostępniony m.in. przez Związek Przedsiębiorców i Pracodawców. No przecież to jest żałosne.
Dla zainteresowanych tematem polecam poczytać m.in. to wykopalisko. Dementuje bzdury na temat tego, że PESA mogła dostarczyć taki sam (a nawet lepszy, oczywiście) pociąg, kosztach eksploatacji, usterkach itp.
Oczywiście, można toczyć debatę o polskiej kolei (np. czemu dla Pendolino w zasadzie zlikwidowano tańsze połączenia między Krakowem a Warszawą), ale zakup dla 35-milionowego kraju w środku Europy kilkunastu pociągów jest u nas traktowany jakbyśmy mieli co najmniej uruchomić program kosmiczny.
W takich chwilach mam dosyć demokracji.
#pociagi #kolej #pendolino #januszeprawa #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy