Aktywne Wpisy
sasik520 +39
Ceny w tym kraju już skrzywiło kompletnie.
Właśnie pękło 100 zł za wymianę baterii w dwóch klasycznych zegarkach. Sto złotych. Żeby to jeszcze były jakieś konkret zegarki. Jeden jest praktycznie zabawkowy, wart może z 30 zł (czyli mniej, niż kosztowała bateria), drugi bardzo zwykły, w dniu zakupu n-lat temu wart może z 500, dziś może z 200.
Stać mnie, zarabiam bardzo dobrze, ale nóż się w kieszeni otwiera mając świadomość stosunku wartości
Właśnie pękło 100 zł za wymianę baterii w dwóch klasycznych zegarkach. Sto złotych. Żeby to jeszcze były jakieś konkret zegarki. Jeden jest praktycznie zabawkowy, wart może z 30 zł (czyli mniej, niż kosztowała bateria), drugi bardzo zwykły, w dniu zakupu n-lat temu wart może z 500, dziś może z 200.
Stać mnie, zarabiam bardzo dobrze, ale nóż się w kieszeni otwiera mając świadomość stosunku wartości
Leosiaa +11
duża szansa że jak nie wezmę ostatniego piętra w deweloperce to będzie mi oski codziennie szurał julką i łóżkiem po suficie albo guwniaki? #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci
#pendolino #pkp #propaganda
@piotrmodski: tak samo jak twoja pisownia wyrazu "nieudana".
Komentarz usunięty przez autora
@piotrmodski: Odniesiemy się tylko do tej części wypowiedzi, bo tylko to ma względny sens. Nie robiliśmy żadnej transmisji live. Nasz program będzie dopiero o 19:00 na antenie TVN. Być może chodziło Ci o taki kanał informacyjny jak TVN24?
@WinyI: Żal
Komentarz usunięty przez autora
@WinyI: Brawo!
@Otter: Widzieliśmy, była relacja z dworca. U nas na stronie jest materiałz przyjazdu pierwszych pasażerów z Krakowa.
@blubi_su: Hejtu nie rozumiemy. Rozumiemy natomiast chęć zweryfikowania rzeczywistości z obietnicami.
Jasne, że fajnie że będzie szybko i komfortowo, ale
@Locked1986: Kabel z piwnicy do wozu. Z wozu leci satelitą. Jak jest gorsza pogoda (jak dzisiaj), widać gorszą jakość (np. opóźnienia, które łatwo widzom dostrzec - reporter słyszy pytanie dopiero chwilę po tym, jak zada je prowadzący).