Wpis z mikrobloga

@ciuciu: jak najniższe ale ustawione pod siebie. Jak sobie wrzucisz takie na jakim grają prosy to nic nie będziesz trafiał (o ile masz teraz jakieś wysokie). Lepiej stopniowo schodzić w dół z sensem/dpi niż od razu przeskoczyć na super low.
  • Odpowiedz
@ciuciu: Zainwestuj w dużą, dobrą podkładkę, jeżeli nie masz za wiele pieniędzy to kup myszkę WMO 1.1a choćby stąd. Wtedy ustawiasz pod siebie sens, żebyś mógł się komfortowo obracać i manewrować. (+ aby nie latał po całym ekranie celownik :D, próbuj niskie sensy 1-2)
  • Odpowiedz
@pytaniepytajacepytanie:

właśnie czasami sam nie jestem w stanie sprecyzować co mi lepiej odpowiada.

Przez parę dni w nieświadomości grałem na niższym sensie niż zazwyczaj (przypadkiem zmieniłem i nie byłem pewien czy coś się rzeczywiście zmieniło) i grało mi się o wiele lepiej, gdy powróciłem do starego sensa, od razu zauważyłem problemy z celowaniem... z tym , że na tym sensie co mi się dobrze gra, gdy wróg zaskoczy mnie od
  • Odpowiedz
wszyscy podają bardzo małe sensy, a jak ma się to w sytuacji gdy przeciwnik nas zaskoczy? Przecież gdybym miał większy sensitiv to zwiększam szanse, że go dosięgnę, a gdy sensitiv jest mały to zanim zdążę nacelować prawdopodobnie zostanę zabity - jak to pogodzić?
  • Odpowiedz
3) Trzeci skin (wypadnie ponownie, lub znajdę lepszy) - leci na market

@ciuciu: Jeśli jesteś plecami do przeciwnika to znaczy że i tak już nie żyjesz (no chyba że rangi to silver) :)
  • Odpowiedz
to ja jestem szalony bo gram na 1500dpi i 1.5 sens i dla mnie jest w miarę ok, jak dam sensa 800, to samo poruszanie się jest problemem
  • Odpowiedz