Aktywne Wpisy

Atreyu +93
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz
Valorcrest +28
Po cholere te mendy ładują tyle tego ziołowego
źródło: 1000005106
Pobierz

Okazało się, że ten, który przysłali ma jakiś kiepski wyświetlacz (nie ma aż takiej bieli i słabiej świeci w porównaniu do pierwszego). Zgłosiłem to, ponownie po dwóch dniach dostałem paczkę z następnym Kindlem, tak więc przez prawie miesiąc miałem 3 Kundle, a przez cały rok więcej Kindlów niż książek papierowych ^^
Teraz właśnie kurier odebrał 2 urządzenia i wywiózł za ocean.
Dziś mija też rok od zakupu Kindla. Przeczytałem mnóstwo ksiażek, których normalnie bym pewnie nie przeczytał, a samo urządzenie (nie będę oryginalny, bo wielu już to pisało) to jedna z najlepszych inwestycji jakie można zrobić.
Wygodnie się czyta, prosta obsługa, eleganckie światełko do czytania w nocy. Obsługa klienta, jakiej w Polsce chyba prędko nie zobaczymy.
Polecam Kindle i Amazon.
#dolarzawpis
#amazon #kindle #zakupy #oswiadczenie #kindlemasterrace
źródło: comment_JmN7SlyBfYzAt1F2b2yJgBvzA188lp0O.jpg
Pobierz#kindlemasterrace
Komentarz usunięty przez autora
@aurenos: nie kupywałem, bo nie ma takiego słowa. Jest "kupować" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_Xr5AGgtwx6YKViVlmsFzSQqk258m7blN.jpg
Pobierz- Jaki format pliku książek do tego jest potrzebny
- Jaki model Kindla z wbudowaną pamięcią (lub kartą) ile średnio potrzeba pamięci by mieć sporo książek i się nie martwić wymienianiem ich. No i żeby nie kosztował 1000 zł.
Pomożesz?
@Namarin: jasne
Kup taki jak ja mam. Paperwhite. To jest najtańszy z podświetleniem. Jak kupisz bez, to potem będziesz marudzić, ze jednak mogłeś kupić ze światełkiem. Ja miałem kupić jakiegoś tańszego bez światła, bo po co mi, ale postanowiłem, że nie bedę dziadował. To była dobra