Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +74
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +319

UPDATE
TYLKO NOCNY DLA FACEBOOKA
czat gotowy + kilka małych błędów, ogólnie lecę dalej z tematem. Update;y będą dosyć często z racji tego, że chce żebyście:
1. dawali jakąś odpowiedź jak to wszystko wygląda, co zmienić itp. Jak wrzucę update na 300 linijek to potem słabo z poprawianiem :)
2. niektóre błędy wręcz uniemożliwiają korzystanie z tego motywu (białe litery na białym tle w komentarzach), z racji załatania ich od razu daję update
3. żebyście wiedzieli, że coś się dzieje :)
źródło: comment_NGny4O9o1LoSBOtZk4cUlsxEhSKEVWsc.jpg
Pobierz