Wpis z mikrobloga

Najlepszy streamer na #twitch (no może poza pashą ( ͡° ͜ʖ ͡°) ):

http://www.twitch.tv/guardsmanbob

kiedyś #lol #leagueoflegends, teraz #hearthstone #hots

Jeden z lepszych graczy na Arenie, miał 20+k golda ( ͜͡ʖ ͡€)

Super muzyka, fajnie mówi, wysokiej klasy społeczność, a w dodatku robi sobie programy do interakcji z widzami:

- twitch draft na Arenę

- głosowania

- itd.
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@domel88: Ja lubię jeszcze Ryana Choi pooglądać. Zabawnie jest oglądać jak gra Rengarem na challengerze. Kręci staty w stylu 12/4/5, tak jakby grał na jakimś brązie :D
  • Odpowiedz
@Fristo: heh, chyba mi się znudziły po prostu :P większość albo nic nie mówi, albo flamuje, tak jak pisałem to chyba competive mecze mi się jeszcze chce oglądać
  • Odpowiedz
@krsQ: Można Rengara zawsze zbanować, lub picknąć Jaxa ^^

Ale i tak to nie zmienia faktu, że Rengarem na linii tak jak on to chyba nikt nie gra.
  • Odpowiedz
@Fristo: No jego czasem tak, bo ostatnio powróciłem do CS trochę. Co prawda nie jest to 1.6, ale zawsze. To właśnie taki streamer co się go chętnie ogląda.
  • Odpowiedz
@krsQ: Ile można oglądać jak ktoś gra udyrem, zwłaszcza, że to bardzo mało skilowa postać. Bardzo nie lubię one trick pony. Poza tym jego sposób zachowania w ogóle mnie śmieszy szczerze mówiąc.
  • Odpowiedz
@domel88: to taki żart co nie, sam też już nie oglądam zbytnio streamów, ostatnio czasem włączę Pigleta żeby zobaczyć jak mu idzie, a tak to przeskakiwanie ze streamu na stream albo jakieś eventy
  • Odpowiedz