@KuliG: dobze mi z nia,jej tez widocznie na mnie zalezy skoro jest taka zazdrosna, ale nie do pszesady. problem w tym ze pracuje z jedna dziewczyna i praktycznie caly czas jestesmy sami,szczerze to bym wolal jakiegos kolesia bo i pozytku z tego wiecej w robocie
@MichaS_LwK: no wlasnie to zrobilem to poszla sobie poplakac w sypialni(no ale ja znam juz te krokodyle lzy,taka metoda obrony gdy brak argumentow, a jak bymposzedl pocieszac i przepraszac to znowy jazda) rada dla wszystkich co sobie ukladaja zycie :
NIGDY NIE BIERZCIE MLODSZEJ!!! niby na poczatku jest fajnie i jest jakis respekt do starszego ale brak doswiadczenia i szczenieca glupota szybko daja o sobie znac... dobra zbieram sie
Jak powiedział, tak zrobił. Tusk, to najwybitniejszy polityk tysiąclecia. Nie zapraszam do dyskusji. 90 procent wykopu w pełni się z tym zgadza (ง͠°͟ل͜͡°)ง Niech żyja silna, wielka i bezpieczna polska! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
Komentarz usunięty przez moderatora
NIGDY NIE BIERZCIE MLODSZEJ!!! niby na poczatku jest fajnie i jest jakis respekt do starszego ale brak doswiadczenia i szczenieca glupota szybko daja o sobie znac... dobra zbieram sie
A tak na poważnie to nie zapomnij że skoro liczysz na respekt to musisz być odpowiedzialny.