Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nbdpol: Z całym szacunkiem, ale przecież takie rzeczy chyba widać od razu. Chociaż jestem w stanie zrozumieć, że przez zakochanie patrzyłeś na nią inaczej. Tak czy inaczej ciesz się, że nie stało się tak po ślubie. Powodzenia!
  • Odpowiedz
oj widac, ze nic się nie uczycie na doświadczeniach innych ;) ile juz historii byli, ze dziewucha za plecami z innymi sie zabawiala chociax nie byli zadnych znakow na niebie i ziemi, ze tak jest. oczywiście was to nie dotyczy bo wy rozpoznanie kazdy znak k------a. Naiwniacy. Ot baby po to sa by je balamucic a by sie balamucic daly k------a je obdarzono natura ;)
  • Odpowiedz
Gdybym się dowiedział o tym nieco wcześniej, to od razu skończylibyśmy tę znajomość. A że wszystko wyszło dopiero na sam koniec, to po prostu dowiedziałem się o wszystkich zaległych sprawach za jednym zamachem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@nbdpol: To zmienia postać rzeczy. ;) Najważniejsze, że

przy okazji człowiek będzie na przyszłość mądrzejszy

Mam nadzieję, że dziewczyna będzie trafiać na podobnych sobie.
  • Odpowiedz
@nbdpol: Wow naprawdę partyzantka Ci się musiała trafić, niby normalna niby wszystko ok a wali się jak domy w Afganistanie. Dobry kamuflaż musiała mieć. Gratuluję zerwania i wszystkiego dobrego!
  • Odpowiedz