Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wczoraj: Niektórzy się naprawdę długo uczą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@KierownikW10: Nie no, to ponoć dlatego, że 'ona tak ma i sobie musi odreagować teraz wszystko, co jej zrobiłem' ( ͡° ͜ʖ ͡°) I wiem, że to zabrzmi mało wiarygodnie, ale przez zdecydowaną większość tego czasu to była naprawdę normalna dziewczyna - to po drodze się coś p------o i nikt
  • Odpowiedz
@nbdpol: "hurr durr skrzywdziłeś mnie, tylko tak mogłam odreagować, nie panowałam nad sobą"... Chyba jednak lepiej, że skończyło się wcześniej.
  • Odpowiedz
  • 8
@nbdpol: Przeglądając ostatnio mirko dochodzę do wniosku, że większość niebieskich jest w chorych związkach z chorymi różowymi.
  • Odpowiedz
3. To, że w międzyczasie kilka razy obcałowywała się z innymi facetami to też Twoja wina.

@nbdpol: serio? Niektóre niebieskie paski to jednak głuptasy. Nic dziwnego, że przyciągają do siebie różnego rodzaju intrygantki. Głuptasom często się to zdarza niezależnie od płci.
  • Odpowiedz
@Zaff: @Miodowka: @gulamin: Gdybym się dowiedział o tym nieco wcześniej, to od razu skończylibyśmy tę znajomość. A że wszystko wyszło dopiero na sam koniec, to po prostu dowiedziałem się o wszystkich zaległych sprawach za jednym zamachem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A przy okazji człowiek będzie na przyszłość mądrzejszy ;)
  • Odpowiedz
@nbdpol: najgorsze jest to, że sądzisz że ta historia w złym świetle stawia wyłącznie twoją byłą. A to ty wybrałeś sobie takiego pustaka, wybaczaleś zdrady, itd. Czym zajmowała się w życiu?
  • Odpowiedz
@pasztet_w_lasce: To się dzieje na całym świecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Supercoolljuk2: Tak jak pisałem, o wszystkim dowiedziałem się na koniec, a wcześniej się po prostu dobrze ukrywała. Ale absolutnie nie mówię, że nie ma w tym mojej winy - bystry facet ogarnąłby się wcześniej, więc pozostaje tylko wyciągnąć wnioski ;)
  • Odpowiedz