Wpis z mikrobloga

#windows #chrome #flash #flashplayer #kiciochpyta #pomocy od 2 dni nie moge obejrzec video na zadnej stronie to samo np speed test. flash na chrome jakims cudem nie dziala. probowalem instalowac nowa wersje ze strony #adobe i nic ;(

video na yt działa jak należy ale pewnie dlatego ze to ten #html5 ?

jest jakas rada? mam winde 8.1 i ostatnio byly jakies aktualizacje ale dziwne bo tylko na chrome flash nie dziala na firefox wszystko hula.

help!

edit reset ustawien chrome takze nic nie daje

edit2 nie mam zadnych paskow poinstalowanych ani innych malwarów z instalatorowy typu #dobreprogramy
madtrexx - #windows #chrome #flash #flashplayer #kiciochpyta #pomocy od 2 dni nie mog...

źródło: comment_lS6koLgVl9RGsEY1AKElxPAY08Kr5Nvc.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@madtrexx: Możesz wpisać w paskę adresu takie cuś: chrome://plugins/ i sprawdzić czy masz aktywowaną tylko jedną wersję pluginu,chrome ma swoje pliki od flasha, więc możesz spróbować wyłączyć chromowe i włączyć te stand-alone. Możesz też posprawdzać ścieżki plików do których linkuje, ale chyba by nie pokazywał nie istniejących.
  • Odpowiedz
@madtrexx: po restarcie pojawila sie stand alone odd macromedia na dysku c w system32. wywalilem zaraz zobacze czy dziala, bo jak wlaczalem samodzielna to plugin crashowalo a jak chromowa to nie wykryto i tak zle i tak niedobrze.
  • Odpowiedz
@Mr_KoKa: rozwiazalem problem tak: usunąłem samodzielny flash z system32 kilkajac plik ktory to powiedzial ze usuw on flsha z komputera, potem usunąłem folder z flashem z folderu chroma - czyli recznie po prostu wtedy chrome powiedzial ze nie ma wtyczki. i potem zainstalowalem po pobraniu chrome. co wczesniej nic nie dawalo teraz po reinstalce poszło. jak to sie stalo nie mam pojecia.
  • Odpowiedz