Aktywne Wpisy

astralkowa +709
Pamiętam jak ostatnio stałam na przejściu na czerwonym i nic nie jechało, więc część ludzi zaczęła przechodzić. Sama się wahałam, ale potem przypomniałam sobie tekst, że "upadek społeczeństwa zaczyna się od upadku jednostki" i grzecznie poczekałam na zielone xD
#heheszki #przemyslenia #truestory
#heheszki #przemyslenia #truestory

Wilczak +196

A chłop po prostu zazdrosny, bo zamiast uganiać się za 20latkami to traci czas na kobietę w swoim wieku... Romantyk xD
Mnie to w sumie j---e, póki osoba ma powyżej 16 lat. Ale sam umawiam się z kobietą w moim wieku, bo po prostu mi się młodsze nie podobają wizualnie, zawsze lubiłem dojrzalsze kobiety xd
Tak, tak, wychowa i będą żyć długo i szczęśliwie. XD
Młody po prostu wziął sobie do serca "na starej piczy młody c--j ćwiczy."
Porucha trochę, a potem znajdzie sobie
A nie xD
@vympayer: 21 to już nie dziecko, bez przesady
tych komentarzy nie ma z nami w pokoju, to są tylko fantazje wykopków, którzy teraz mają po 20 lat i nigdy nie rozmawiali z dziewczyną, ale wydaje im się że za 10 lat tak się wymaxują, że będą obracać licealistki, a stare
@vympayer: tylko taki, że te "komentarze" pojawiają się w postaci memów a w normalnym życiu nikogo to.
Zresztą skoro masz 30 to wiesz, że żeby upolować 20tke to po pierwsze musiałbyś być w topce 30 latków i łowić w dość specyficznych podgrupach 20 latek
Zarówno w obu przypadkach.
Te czasy już minęły, kiedy głównym celem kobiety było znaleźć chłopa, zaciążyć i robić za bezpłatną pomoc domową. Polki widzą, że zamiast tego mogą zacząć dobrze zarabiać i ogarniać
Baby wolą sobie żyć przyjemnie i na luzie, a mąż i dzieci często to ograniczają. Te, które chcą dzieci, je mają xd jakby nie patrzeć, jednak większość wciąż się rozmnaża.
Teraz nie ma presji społecznej, więc rozmnażają się ci co chcą i patola, która zapomniała
Kobiety mając wybór, który wcześniej mieli tyko mężczyźni, też wolą młodszych i zadbanych. Biologia xd
Serio uważasz, że kobieta powinna poświęcić swoją młodość, żeby na starość mieć do kogo gębę otworzyć ? (3/4 szans w Polsce, że jej mąż będzie do bani xd) większości naprawdę lepiej jest samemu, dlatego mężczyzn tak bardzo to boli