Aktywne Wpisy

GRY-OnLine +8
2076 +219
Znacie to jak kobiety opowiadają o zostaniu w domu z dziećmi jak o jakiejś mitycznej wyprawie na ostatniego bossa?
Najczęściej słychać to w jakiejś śniadaniówce albo w tych "artykułach" o silnych i niezależnych kobietach. Co ciekawe ostatnie 6 miesięcy spędziłem na obowiązkach swojej różowej w domu z 3-ką dzieci. Miałem więcej czasu dla siebie niż kiedykolwiek. Jeśli chodzi o wysiłek fizyczny to wymagało to 1/5 tego co robię w pracy jeżdżąc na
Najczęściej słychać to w jakiejś śniadaniówce albo w tych "artykułach" o silnych i niezależnych kobietach. Co ciekawe ostatnie 6 miesięcy spędziłem na obowiązkach swojej różowej w domu z 3-ką dzieci. Miałem więcej czasu dla siebie niż kiedykolwiek. Jeśli chodzi o wysiłek fizyczny to wymagało to 1/5 tego co robię w pracy jeżdżąc na

Mam programik, który komunikuje się z urządzeniem podłączonym do PC przez port szeregowy. Wszystko działa jak powinno (prawie, czasami dane otrzymane od urządzenia są niekompletne). Czy da się zrobić tak (na pewno się da, więc pytanie powinno brzmieć: Jak zrobić...), żeby event DataReceivedHandler(object sender, SerialDataReceivedEventArgs e) działał jako osobny wątek?