Wpis z mikrobloga

Przez rok nie paliłem. Dziennie odkładałem 12 zł które bym przepalił.

W tej chwili planuje swoją podróż wakacyjną. Mam na nią 2-3 tygodnie. Co o niej myślicie? Nocleg na biwakach, na dziko, może w jakimś hostelu, może u jakiegoś wykopowicza :). Jeszcze nie ustalone, ale fundusze pozwalają na namiot :) Do wydania na podróż (paliwo, jedzenie, noclegi, atrakcje) ok 5000zł.

http://goo.gl/maps/yJe1h

#podroze #wykopodroz

Ewentualnie mam zaproszenie do Czarnogóry ale jakoś tak za bardzo mnie tam nie ciągnie...
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NieznanyAleAmbitny: Większość domków/namiotów (które też są domkami w sumie) jest czteroosobowych :) i obcych Ci nie dokwaterują, więc warto jechać w kilkoro, bo cena się nie zmienia. No i przy dłuższym pobycie bardzo spada, już 3 noce wiążą się z niezłym rabatem, a tydzień dla 4 osób za 600-800 zł w sezonie nie jest rzadkością, nawet we Włoszech.
  • Odpowiedz
@NieznanyAleAmbitny: Szykuje się super wyprawa z super trasą, życzę powodzenia. Od siebie polecam francuskie wybrzeże oceanu. Byłem w okolicach Soulac Sur Mer - wspaniałe, piaszczyste plaże. Byłem jeszcze w Andorze - stolica to miasto na jeden dzień, ale widoki świetne, można się napatrzeć na góry. Okolice Perpignan spoko, wszystkie miasteczka podobne do siebie. Liczę na relację!
  • Odpowiedz
@The_Apostate: Ja miałem w planach Korsykę i Sardynię, ale trochę się pokrzyżowały plany noclegowe (znajomy, znajomego ma tam dom, ale coś z ty, nie wypaliło) Szkoda bo razem z Majorką to takie europejskie namiastki rajskich wysp. Ale za to będą francuskie Alpy latem + pewnie jakiś wypad do Szwajcarii i Włoch.
  • Odpowiedz