Co ja zrobiłeeeeeem... :( Wplątałem się na FB w dyskusję o rzadkich imionach i teraz obrywam od 19-letnich studentek europeistyki, zarządzania i innych filologii łacińskich, bo uważam, że nazwanie dziecka Melania, Ariana, Idalia, Cyntia, Raisa, Tala, Arlena, Abebi, Ilayla (cytat z rozmowy) nie jest cool/jazzy/trendy/spoxik (jeden z ich argumentów: "imię powinno nadawać indywidualizmu i kształtować charakter" - DAFAQ?!). #gorzkiezale
@rss: O cholera, to takie imiona już się stały cool i trendy? oO Wcześniej były raczej wyznacznikiem patologii, wszystkie Dżesiki, Brajany itd to się zawsze z jakimiś patologicznymi rodzinami kojarzyły. Czasy się zmieniają...
@rybak17: nie będę blokował, bo to NIE są moi znajomi (co innego gdyby nimi byli), a używanie blokady na kogoś, z kim i tak już pewnie nigdy słowa nie zamienię, mija się z celem. :)
@rss: Lubię takie imiona jak podałeś- od razu wiem, że rodzice to idioci i dziecko zwykle też jest skretyniałe. To prawie tak dobre oznakowanie jakby ktoś im na czołach napisał "DEBIL" :)
źródło: comment_HEki2xNLhpPutbvHEjAtdE5Q0vT4RJ03.jpg
PobierzTo blokuj idiotów ;-)
Komentarz usunięty przez moderatora
HUE
HUE
HUE
Komentarz usunięty przez moderatora
No i jeszcze dużo Kubusiów, Amelek i Julii. O.o