Aktywne Wpisy
Co najgłupszego w życiu zrobiliście?
Ja władowałem ponad pół bańki (na dzisiejsze to pewnie z 700 tysięcy) budując dom po drugiej stronie drogi od teściów
#zalesie #gownowpis #nieruchomosci #rozowepaski
Ja władowałem ponad pół bańki (na dzisiejsze to pewnie z 700 tysięcy) budując dom po drugiej stronie drogi od teściów
#zalesie #gownowpis #nieruchomosci #rozowepaski
MrSyme +269
Opisałem właśnie aferkę swojej różowej. Zaczęła mi wyjeżdżać z tekstami, że jak ją zaniedbywał to co się dziwię, że sprawa ma zawsze drugą stronę medalu, że może on wcześniej zrobił jakiś skok w bok itp.
Kurła, poślubiłem typową p0lke ( ̄෴ ̄)
#lewandowski #afera #p0lka
Kurła, poślubiłem typową p0lke ( ̄෴ ̄)
#lewandowski #afera #p0lka
Przeglądając tag #zonabijealewolnobiega, a przede wszystkim wpisy @katalizat0r doszedłem do wniosku, że zajebiście jest mieć syna (ja 24 lvl).
Siedzę na lapku, przeglądam mirko, moja w salonie (też 24 lvl) ogląda jakiś film "Oszukana" na TVP1 pokój obok.
23:20, wszelkie harce możliwe przed nami, wypiłem dopiero 3 piwa, boner będzie. Wpadam więc na odważnego do salonu:
na co mój #rozowypasek:
#logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
@NieznanyAleAmbitny: z dziećmi to zawsze problem, ale jak okazało sie, z emoja dziewczya nie moze miec dzieci to strasznie sie załamała i zdecydowazliśmy się jedno adoptować. Dziewczyna od razu odżyła, dużo było roboty przy maludzie i nie miała czasu myslec o swoich problemach. Problemy zaczely się jak zostalem sam z dzieckiem, na szczescie okazało sie, ze było dopiero na jakimś "okresie próbnym" i
Komentarz usunięty przez autora
Niezła kicha.
@babec: a co Olivier wrzucił?