Aktywne Wpisy
blessed_by_swiezonka +323
Przed chwila na wykopie wyświetliła mi sie reklama "dodoopy.pl". Wchodzę, a tam papier toaletowy z flaga Polski. Przeciez to jest karalne.
Moderacja czy na pewno chcecie zarabiać na reklamowaniu przestępstwa?
Art. 137. [Publiczne znieważenie znaku lub symbolu państwowego]
§ 1. Kto publicznie znieważa, niszczy, uszkadza lub usuwa godło, sztandar, chorągiew, banderę, flagę lub inny znak państwowy,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
#moderacjacontent
Moderacja czy na pewno chcecie zarabiać na reklamowaniu przestępstwa?
Art. 137. [Publiczne znieważenie znaku lub symbolu państwowego]
§ 1. Kto publicznie znieważa, niszczy, uszkadza lub usuwa godło, sztandar, chorągiew, banderę, flagę lub inny znak państwowy,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
#moderacjacontent
kodecss +126
#logikarozowychpaskow #typowyrozowypasek #zwiazki #zalesie
Właśnie różowa mi wysłala zdjęcie, jak moim seatem leonem wjechała w słupek na parkingu.
Nie muszę nikomu tłumaczyć jak będzie wyglądał scenariusz dzisiejszego dnia.
Baby są takie żałosne.
Dam znać jutro, czy oblodziła bez pytania, proszenia, itp.
Z własnej inicjatywa nagle pomyślała:
"ale mam ochotę zrobić ci loda jak oglądasz 3 odcinek 2 sezonu tego super serialu na netflixie"
To właśnie powie jej mózgu.
Właśnie różowa mi wysłala zdjęcie, jak moim seatem leonem wjechała w słupek na parkingu.
Nie muszę nikomu tłumaczyć jak będzie wyglądał scenariusz dzisiejszego dnia.
Baby są takie żałosne.
Dam znać jutro, czy oblodziła bez pytania, proszenia, itp.
Z własnej inicjatywa nagle pomyślała:
"ale mam ochotę zrobić ci loda jak oglądasz 3 odcinek 2 sezonu tego super serialu na netflixie"
To właśnie powie jej mózgu.
Zaczepił mnie po prostu któregoś dnia na ulicy pewien meżczyzna, mówiąc, że nie darowałby sobie, gdyby tego nie zrobił, porozmawialiśmy chwilę, wydał się kulturalny i miły, z pewną dozą czegoś szalonego w oczach, co mi się spodobało.
Zaprosił mnie do Lemona, zjawiłam się, rozmowa się kleiła, bardzo mi się to spotkanie podobało, rozmawialiśmy z kilka godzin.
Myślałam sobie, że to naprawdę sensowny facet, do momentu, kiedy rozmowa potoczyła się w ten sposób:
On: A tak w ogóle, co byś powiedziała na to, żebym przychodził do Ciebie czasami sprzątać?
Ja (myśląc, że to śmieszek poza kontrolo): Super, myślałam, żeby czasami brać jakąś kobietę do gruntownego sprzątania, bo mi się nie chce. Płaciłabym Tobie zamiast jej, dobry pomysł!
On: Ale ja nie chcę żadnych pieniędzy! Przychodziłbym ze 2 razy w tygodniu. Po prostu patrzyłabyś, jak myję Ci naczynia...
Ja: Yyyy... Ale ja mam zmywarkę, i ...
On (przerywa mi, w oczach coraz większe ma szaleństwo): Nie szkodzi, i tak bym Ci mył te naczynia, oprócz tego odkurzał, zmywał podłogi, szorował blaty, pucował okna, mył sedes... Ty byś siedziała na krześle, i na mnie patrzyła, jak to wszystko robię, poczekaj chwilę, sprawdzę w kalendarzu, kiedy mam wolny czas, to umówimy się od razu. A może odwiozę Cię do domu i zaczniemy juz dziś?
Randka nie zakończyła się dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#truestory #niecoolstory #randka #wtf #wtfcontent #rozowepaski #niebieskiepaski #fetysz #zboczenia
@kr10n1: Na pewno nie dochodzę na widok faceta, który czerpie niezdrową satysfakcję ze sprzątania dla mnie i robi z tego show ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zygmunt_III_waszka: Nie pytał mnie o to. Zresztą i tak nie znam niemieckiego :>
@bgonzo: Bo jestem introwertyczką z natury, takim trochę typem samotnika, lubię ludzi, ale natura we mnie wygrała.
@bgonzo: kontakty międzyludzkie zazwyczaj są dla mnie trudne i skomplikowane, więc na razie jest jak jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bgonzo: mirko to nie prawdziwe życie, tu mogę wszystko (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@bgonzo: Według mnie introwertyzm ocenia się po tym, co ktoś robi w realu, a nie w internecie, gdy pisze się jako anonimowa osoba :>
Komentarz usunięty przez autora
spedzasz sama z wyboru w realu, ale szukasz mimo to kontaktu tutaj na
- jakiś typ chce ci za free sprzątać chatę i myć naczynia
- bądź różowym paskiem
- powiedz nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
xD...
Gdyby jakiś różowy pasek mi zaoferował kompleksowe uslugi sprzątające za darmo przyjal bym z pocałowaniem ręki. #logikarozowychpaskow
- bądź różowym paskiem
- powiedz nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Holiday:
Musiałbyś widzieć cała sytuację, żeby mnie zrozumieć. Ten facet gadał mi o tym sprzątaniu z pół godziny, dziwnym głosem, ja się nie zgadzałam, a on dalej
@Gity: Skasowałam od razu.