Aktywne Wpisy

CosyGrave +1000
Wykopek w dniu premiery z kartką papieru i długopisem będzie liczył czarnoskórych w grze czy się zgadza z podziałem etnicznym na Florydzie xD
#gta #gta6 #bekazprawakow
#gta #gta6 #bekazprawakow

enforcer +459

Właśnie różowa mi wysłala zdjęcie, jak moim seatem leonem wjechała w słupek na parkingu.
Nie muszę nikomu tłumaczyć jak będzie wyglądał scenariusz dzisiejszego dnia.
Baby są takie żałosne.
Dam znać jutro, czy oblodziła bez pytania, proszenia, itp.
Z własnej inicjatywa nagle pomyślała:
"ale mam ochotę zrobić ci loda jak oglądasz 3 odcinek 2 sezonu tego super serialu na netflixie"
To właśnie powie jej mózgu.
Jesteś prze miła, bierzesz do ..... a potem mówisz kochanie "rozwaliłam auto", pomożesz?
@kodecss:
Co xDDD to jakiś bait?
Typowy wykopek jest typowy. "Jam jest mężczyzna, istota która wyżej sra niż doopę ma. Uważam że baby są żałosne a my mężczyźni wspaniali i wszyscy ludzie na świecie mają obowiązek się ze mną zgodzić."
Ciekawe czy masz na tyle odwagi by powiedzieć różowej jak
- też mi rozwaliła auto kiedyś
- zostawiła włączony piekarnik z żarciem i poszła na zakupy
- przez przypadek wypuściła kota z mieszkania a ten #!$%@?ł na #krakow (po tygodniu się znalazł)
Ja po prostu mówię jak dzisiaj będzie wyglądał mój dzień.
Baa jestem nawet tego pewien, że rzesza was, silnych niezależnych kobieta, zachowuje się tak samo...
#!$%@? coś w prawdziwym życiu i potem pomyśli, że świetnym zadośćuczynieniem i naprawą błędów/swojej głupoty będzie zrobienie loda swojemu partnerowi.
Jak przyjechała to płakała i mówi ze nie będę zadowolony.
Właśnie byłem w chj zadowolony bo auto z USA juz raz naprawiane, a z ubezpieczalni zapłacili tyle ze się zwróciło podwójnie za szkodę i koszty importu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież ja nigdy w życiu od mojej różowej nie wymagałem tego, żeby mi zrobiła loda bo np. nie zamknęła naszego garażu i #!$%@? mi rower.
@AlienFromWenus: jak ja wrzucam wszystkie baby do jednego wora, to mnie twoje koleżanki wyzywają od inceli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kodecss: może w przypadku Twojej partnerki tak to działa. Moja nie wjeżdża w nic naszymi autami. A jak uszkodzi coś w pożyczonym aucie to umie sobie poradzić.
@kodecss:
No skoro tak myślą to chyba dlatego że to działa? Ewentualnie zamiast gały to jakiś dobry obiad.
@kodecss: no i dlaczego od początku jej tego nie wybiłeś z głowy tylko akceptowałeś? seks jako zadośćuczynienie to jest właśnie kupczenie seksem. tak samo jak seks jako prezent na urodziny albo seks w zamian za jakąś przysługę.