Aktywne Wpisy

Ziemniak_z_piwnicy +229
Skradziono mi mojego Fiata 500 Abarth z nocy 08.07.2025 - 09.07.2025 z parkingu pod blokiem Warszawa - Nowe Włochy
Wiem że wiele to nie da (i raczej trzeba się pogodzić z utratą), ale warto spróbować, liczę na was, może akurat ktoś widział, auto dość charakterystyczne.
#auto #motoryzacja #wykopefekt #kradziez #policja #warszawa #abarth #fiat
Wiem że wiele to nie da (i raczej trzeba się pogodzić z utratą), ale warto spróbować, liczę na was, może akurat ktoś widział, auto dość charakterystyczne.
#auto #motoryzacja #wykopefekt #kradziez #policja #warszawa #abarth #fiat
źródło: temp_file1988582640733860788
Pobierz
sudiczka +466
Dawaj @zyxinx jakiś update, jak tam śmieci? Ubyło? Przybyło? Była jakaś inba? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://wykop.pl/wpis/82082927/dom-nieruchomosci-deweloper-polska-nawiazujac-do-w/strona/1
#dom #nieruchomosci #deweloper #afera
https://wykop.pl/wpis/82082927/dom-nieruchomosci-deweloper-polska-nawiazujac-do-w/strona/1
#dom #nieruchomosci #deweloper #afera
źródło: IMG_0507
Pobierz

Niby typowy przejazd kolejowy jakich wiele, ale taka ciekawostka:
Tor po lewej stronie jest własnością PKP PLK S.A., a tor po prawej stronie jest własnością PKP LHS Sp. z.o.o.
W efekcie każda spółka remontuje swoją część przejazd po swojemu i bez konsultacji z drugim zarządcą.
# polska #mojkrajtakipiekny #bilgoraj #pkp #absurd #drogi
źródło: comment_NY8mn62Ki3B3Vk439PWISZXCuxXoA8PP.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Za
Może i tak, ale czy nie mogliby tego zrobić przynajmniej w takim samym standardzie, żeby jakoś wyglądało?
Komentarz usunięty przez autora
Mi bardziej chodziło o technologię/rozwiązania techniczne niż o czas remontu.
Niech każdy sobie remontuje kiedy chce (chociaż uważam, że bardziej logiczne byłoby zrobienie w tym samym czasie, bo taki remont to utrudnienia dla mieszkańców i zamknięcie przejazdu na kilka dni.
To zdjęcie akurat jest z 2012, ale w tym roku podczas wakacji przejazd po lewej stronie był kolejny raz remontowany, znowu wstawiono nowe płyty betonowe, zamiast tych zużytych i
Komentarz usunięty przez autora
@pitus_bajtus: XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD
źródło: comment_o3zAOXVllaRvLH4UXvoNQ9YjC0uVzJyw.jpg
Pobierz